Buitenschilderwerken

Buitenschilderwerken

Het is belangrijk dat uw woning er goed uitziet aan de buitenkant. Dit is namelijk het eerste dat visite ziet wanneer zij langskomen. Als uw woning er verzorgd uitziet, dan heeft u al een goede eerste indruk gemaakt. Daarom is het verstandig om uw buitenschilderwerk goed te onderhouden of laten onderhouden. Onder buitenschilderwerken vallen verschillende schilderklussen, zoals het schilderen of kaleien van uw buitenmuur of gevel.

Wilt u meer informatie over buitenschilderwerken? Een buitenschilder uit ons netwerk heeft veel ervaring en helpt u graag. Vraag kosteloos meerdere offertes aan om te besparen op de kosten. Kies eenvoudig en snel de beste schilder voor het uitvoeren van buitenschilderwerken.

buitenschilderwerken

Buitenmuren

Uw buitenmuur kan u één keer in de zoveel tijd laten verven als vorm van buitenschilderwerk. Of misschien wilt u wel eens wat anders en laat u uw buitenmuur kaleien. Alles is mogelijk op het gebied van buitenschilderwerken. Wel is het buitenschilderwerk behoorlijke klus, die u het beste uit kan laten voeren door een specialist. Zo moet de buitenmuur eerst goed schoongemaakt worden, door oude verfresten te verwijderen en eventueel voegen opnieuw te voegen. Een buitenmuur die nog niet eerder is geschilderd moet daarnaast eerst behandeld worden met een fixeermiddel. Daarna kan in principe het vervenvan de buitenmuur beginnen. Een buitenschilder zorgt voor verschillende buitenschilderwerken zoals het verven van uw buitenmuur en geeft u graag advies.

schilderen gevel

Schilderen gevel

De gevel van uw woning is vaak het eerste wat opvalt aan uw huis. Daarom is het belangrijk dat deze in goede staat verkeert en u dus regelmatig gevelschilderwerken uit laat voeren. Het verven van uw gevel valt onder buitenschilderwerk. Een vakman helpt u graag met dit buitenschilderwerk. Als u op zoek bent naar het beste resultaat voor buitenschilderwerken, kunt u het schilderen van uw gevel het beste overlaten aan een professional. Doordat hij veel weet en ervaring heeft met buitenschilderwerken, kan een schilder het schilderen voor u uitvoeren en hierover advies geven. Het schilderen van uw gevel kan in principe in één dag uitgevoerd worden en zorgt ervoor dat uw gevel weer beschermd is tegen weersinvloeden en het voorkomt vochtproblemen, net zoals pleisterwerken.

Ramen en deuren schilderen

Ziet u blaasjes of scheurtjes in de verf op de ramen en deuren? Of bladdert de verf af? Dan is het tijd om uw ramen en deuren te schilderen. Door het verven van uw buitenraam of buitendeur beschermt u het hout tegen de weersinvloeden. U voorkomt zo houtrot of andere vochtproblemen. Schakel een buitenschilder in voor advies voor de meest geschikte verf of lak. De specialist ontvet eerst de ramen en deuren en repareert eventuele zwakke plekken of beschadigingen. Daarna verwijdert hij de oude verflaag, dit kan met een verfkrabber of door te schuren. Tot slot schildert de vakman het raam en de deur en werkt hij alles netjes af.

Tuinhuis verven

Is uw tuinhuis toe aan een opknapbeurt en wilt u deze laten verven? Ook deze klus valt onder buitenschilderwerk en voert een buitenschilder dus graag voor u uit. Een tuinhuis heeft regelmatig onderhoud nodig om goed beschermd te worden. Daarom is het verstandig om het buitenschilderwerk zoals verven van uw tuinhuis goed te laten doen. Op deze manier verlengt u de levensduur van uw tuinhuis en kunt u er dus langer van genieten. Wilt u meer informatie of advies over het verven van uw tuinhuis of andere buitenschilderwerken? Vul dan het offerteformulier in voor gratis offertes.

schilderen buiten

Garagepoort

Is uw garagepoort toe aan een nieuw kleurtje? Doordat een dergelijke poort van verschillende materialen gemaakt kan worden, is het verstandig om eerst te kijken naar welk materiaal gebruikt is. Een buitenschilder kan u hiermee helpen en met het buitenschilderwerk.
Hij zorgt dus voor een vakkundig verfbeurt. Door de jarenlange ervaring op het gebied van buitenschilderwerken, zorgt een vakman ervoor dat u na het buitenschilderwerk weer jaren kan genieten van een mooie poort. De buitenschilderwerken verlopen snel en probleemloos.

kaleien gevel

Gevel kaleien

Kaleien is een manier van schilderen en valt onder buitenschilderwerken. Het is vroeger ontstaan. Boeren ontdekten dat wanneer ze stalmuren met witte kalkverf gingen schilderen, deze onder andere beter tegen vocht konden. Kaleien nog steeds een techniek van buitenschilderwerk die wordt toegepast om een woning een karakteristiek uiterlijk te geven. Het is een mooie techniek van gevelschilderwerken om oneffenheden weg te werken. Kaleien beschermt tegen weersinvloeden. Wanneer u voor kaleien heeft gekozen voor uw buitenmuur als vorm van buitenschilderwerk, moet u dit na vijf tot tien jaar opnieuw laten doen door een schilder.

Besparen op de kosten voor uw buitenschilderwerken?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Gratis offertes aanvragen

Richtprijzen

De richtprijzen voor buitenschilderwerk liggen natuurlijk anders dan de richtprijzen voor kaleien, aangezien dit verschillende manieren van buitenschilderwerk zijn. Voor het kaleien van uw buitenmuur of gevel moet u minstens rekenen op richtprijzen van vijfentwintig euro per vierkante meter, wanneer u dit uit laat voeren door een professionele buitenschilder. De richtprijzen voor het buitenschilderwerken van uw buitenmuur, tuinhuis of garagepoort verschillen vanwege de verschillende oppervlaktes en materialen die een vakman moet verven. Wilt u meer informatie over de richtprijzen voor buitenschilderwerken? Vraag gratis en vrijblijvende prijsoffertes aan.

Prijstabel: Buitenschilderwerken

Schilderen vanPrijs *EenheidOpmerking
Buitenmuur€30,- tot €40,-per m²Incl. aanbrengen fixeermiddel
Gevel€20,- tot €40,-per m²Eén laag primer, twee lagen ter afwerking
Raam€15,- tot €25,-per raamDrie dikteranden tot 100mm breed
Deur€70,- tot €110,-per deurVoorlakken en aflakken
Tuinhuis€40,- tot €50,-per uurPrijs per m² vaak ook bespreekbaar
Garagepoort€20,- tot €35,-per m²Afhankelijk van materiaal garagedeur en afwerking
Gevel kaleien€25,- tot €35,-per m²Zonder aanbrengen extra isolatie
*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw en arbeidskosten. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.
prijzen buitenschilderwerken

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een ervaren schilder voor buitenschilderwerk? De schilders uit ons netwerk staan graag voor u klaar. De specialisten hebben veel vakkennis en ervaring. U bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een prachtig resultaat. Wilt u bijvoorbeeld uw gevel kaleien of de buitenmuur schilderen? Of wilt u het tuinhuis, garagepoort of de ramen van uw woning laten verven? Bespaar op de kosten door offertes met scherpe prijzen te vergelijken. Vul het offerteformulier in en ontvang meerdere aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn gratis en geheel vrijblijvend. U bespaart tot wel 30% op de kosten en kiest eenvoudig een geschikte schilder!