Over ons

Wilt u uw woning renoveren of kan uw deur een nieuw likje verf gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een netwerk van schilder en stukadoor specialisten werkzaam in heel Vlaanderen. Bij ons doet u een offerteaanvraag via het offerteformulier waarbij u uw gegevens en opdrachtomschrijving invult. Vervolgens ontvangt u gratis en vrijblijvend meerdere (maximaal 5) offertes van specialisten uit uw regio. Vergelijk deze en maak uw keuze. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Uw voordeel

  • Stukadoors en schilders uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen
schilder en stukadoor
schilderwerken offertes
pleisterwerken offertes

Hulp nodig bij de bezettingswerken of binnenschilderwerken? Wij bieden u graag hulp!

Onze stukadoors en schilders zijn u met alle plezier van dienst tegen aantrekkelijke prijzen.

schilder

Verschillende experts uit één netwerk

Ons netwerk biedt schilder en stukadoor specialisten. Stuk voor stuk zijn ze zorgvuldig uitgekozen met de focus op de beste prijs en kwaliteit. Onze specialisten en helpen u graag met uw binnen- en buitenschilderwerken. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van uw meubels of muren. Daarnaast hebben wij vele stukadoor experts. Zij helpen u graag met bezettings- of plakwerken en gyproc plaatsen. Heeft u een schilder of stukadoor nodig? Neem contact met ons op of vul gelijk het offerteformulier in.

stukadoor

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Wij garanderen dat wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Wij snappen heel goed dat het kiezen tussen allerlei experts een hele opgave is. Met ons initiatief bieden wij u een manier waardoor het maken van uw keuze gemakkelijker is. Doe een offerteaanvraag via het offerteformulier en vul uw gegevens en opdrachtomschrijving in. Ontvang op korte termijn gratis en vrijblijvend meerdere offertes (het maximum is 5). Op deze manier vergelijkt u zelf de offertes om vervolgens de vakman te kiezen die bij uw opdracht past.

Jarenlange ervaring

Doordat wij al jarenlang actief zijn in deze branche bieden wij u de beste prijs en kwaliteit. Geen enkel bedrijf uit ons netwerk is toegelaten zonder te voldoen aan onze strenge eisen en voorwaarden. Wij willen u alleen het beste bieden. Ons netwerk blijft zich uitbreiden en wij mogen spreken van jarenlange ervaring. De afgelopen jaren hebben onze specialisten al goede resultaten behaald. Bent u al overtuigd? Doe dan snel een offerteaanvraag voor uw schilder of stukadoor werkzaamheden!

Tips bij het vergelijken

U wilt de offertes vergelijken, maar u weet niet waar u moet beginnen. Wij geven u graag een paar tips. Het allerbelangrijkste is om de tarieven en omschrijvingen goed door te lezen. Let hier bijvoorbeeld op de totaalprijs, materialen en het arbeidsloon. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de offertes? Neem contact op met het desbetreffende bedrijf voor doeltreffend advies. Onze vakmannen staan voor u klaar. Vergelijk de offertes op prijs en voorwaarden en vind de expert die bij u past.

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
‘’Wij wouden graag ons plafond laten schilderen maar zonder al het geklieder. Na het vergelijken van de offertes een keuze gemaakt en al snel contact met de vakman. Binnen een week konden ze al aan de slag. Topwerk geleverd!’’
G, Braak
‘’De muren bepleisteren, daar ben ik niet zo kundig in. Na het invullen van het offerteformulier 4 offertes ontvangen. Ik heb gekozen voor een expert die om de hoek zit. De pleisterwerken waren snel en vakkundig uitgevoerd. Bedankt mannen, het resultaat mag er zeker wezen!’’
R, van der Zee

Wilt u zich als schilder of stukadoor aanmelden bij ons netwerk?

Kijk dan voor meer informatie op de bedrijven aanmelden pagina.