schilder en stukadoor leads

Schilder en stukadoor leads inkopen

Wilt u meer omzet genereren door nieuwe klanten te werven? Begin met werven door het kopen van schilder en stukadoor leads. Wat zijn leads? Leads zijn ‘’sporen’’, zoals een offerte- of contactaanvraag, die leiden naar een nieuwe, potentiële klant. Vergeet grote investeringen als advertenties kopen in Google waar uw rendement onzeker is. Stap over naar een methode waar u geen risico loopt. Wij hanteren een vaste prijs per lead waardoor uw rendement (aantal nieuwe klanten) eenvoudig te berekenen is. Deze vorm van acquisitie maakt het werven van nieuwe klanten een stuk makkelijker. Als wij een offerteaanvraag hebben ontvangen dan sturen wij u die direct door na de kwaliteitscontrole. Vervolgens heeft u gelijk contact met uw potentiële klant. Zo eenvoudig? Jazeker!

schilder stukadoor lead

Risico’s? Niet bij ons!

Al overtuigd over het kopen van schilder en/of stukadoor leads? Het werven van nieuwe klanten was nog nooit zo eenvoudig. U blijft doen waar u goed in bent en wij zorgen ervoor dat onze websites up-to-date blijven. Een schilder of stukadoor lead kopen leidt niet tot risico’s. Heeft u niet een lead ontvangen? Dan heeft u ook geen kosten. Heeft u vragen over deze methode of over de prijzen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Onze werkwijze

U betaalt de vaste prijs per lead. Deze wordt berekend op basis van de branche, methode en eisen. Daarnaast stelt u zelf uw pakket samen. Maak de selectie voor uw pakket zo specifiek als u zelf wilt. Kies bijvoorbeeld om een schilder of stukadoor lead op exclusieve basis te kopen. Dan wordt een offerteaanvraag alleen naar u verstuurd. Of vindt u het prima als wij de offerteaanvragen, ter vergelijking, ook naar meerdere bedrijven sturen? Wij sturen u altijd schilder en stukadoor leads uit uw regio.

Wij streven naar hoge kwaliteit

Onze websitebeheerders en tekstschrijvers streven ernaar om de websites zo hoog mogelijk te laten scoren. Meedenken en hoge kwaliteit aanbieden is de basis van ons succes. Om onze hoge kwaliteit te waarborgen sturen wij een lead nooit direct door. Ons servicecenter controleert elke lead op kwaliteit en filtert ze. Kies in uw pakket tussen één of meerdere soorten leads. Geef bij ons aan of u alleen schilder leads wilt kopen of dat wilt onderverdelen door binnen- en buitenschilderwerken leads. Wat ook mogelijk is om voor stukadoor leads te kiezen.

"*" indicates required fields

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen

Schilder of stukadoor leads kopen? Verhoog uw omzet!

Het inkopen van leads is een succesvolle methode om nieuwe klanten te werven en zo uw omzet te verhogen.

leads

Geen schilder of stukadoor leads? Dan hoeft u ook niet te betalen

Nieuwe klanten werven was nog nooit zo makkelijk. Betaal alleen de vaste prijs per lead en wij zorgen ervoor dat u contact- en offerteaanvragen ontvangt. Na het ontvangen van een offerteaanvraag kan u een offerte opstellen, vervolgens werft u de klant en voert de werkzaamheden uit. Bent u onverhoopt toch niet tevreden over de kwaliteit van een bepaalde lead? Reclameer de lead eenvoudig en reken op een snelle en efficiënte afhandeling.

omzet verhogen

Meer informatie?

Wilt u deze methode eerst testen? Probeer eens een proefperiode. Op deze manier komt u erachter of het kopen van schilder en stukadoor leads bij u past. U loopt geen risico want u betaalt een vaste prijs per lead. Wilt u eerst meer informatie over deze methode? Wij houden van persoonlijk contact! Vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan. Overtuigd? U bent niet de enige: wij sturen duizenden leads per maand door naar verschillende bedrijven!

nieuwe klanten werven