Sterk in pleisterwerk!

Vergelijk offertes van stukadoors uit ons netwerk en bespaar tot 40%!

Offertes aanvragen

Stukadoor Brugge


Heeft u een stukadoor nodig voor uw woning in Brugge? Wilt u uw woning renoveren? Of heeft u beschadigde binnen- of buitenmuren en plafonds? Een stukadoor brengt de oplossing. Op deze pagina leest u meer over pleisterwerken, bezettingswerken en de mogelijkheden. Een stukadoor uit Brugge is u ook graag van dienst voor het aanbrengen van sierpleister. Uiteraard geven we u ook meer inzicht in de gemiddelde kosten.

Laat uw stucwerk of pleisterwerk aanbrengen door een stukadoor uit Brugge. Vraag via het offerteformulier met één muisklik diverse offertes met scherpe prijzen aan van stukadoors uit uw omgeving. Vergelijk de offertes en bespaar op de kosten voor uw pleisterwerken en bezettingswerken. Ga voor de beste deal!


stukadoor Brugge

Wat doet een stukadoor?

Een stukadoor uit Brugge brengt stucwerk aan op uw binnenmuur, plafond of gevel. Door een stukadoor in te schakelen voor pleisterwerken bent u verzekerd van prachtige egale wanden en plafonds. Daarnaast voorziet een stukadoor of bezetter u van deskundig advies over pleisterwerken en bezettingswerken. Er zijn veel verschillende soorten stukwerk en de vakman helpt u om een keuze te maken uit de opties. Een stukadoor gebruikt diverse technieken om pleisterwerk aan te brengen. Spuitwerk, sierpleister en raapwerk, het is allemaal mogelijk. Een stukadoor brengt het pleisterwerk aan, zorgt voor een goede behandeling en herstelt beschadigingen. De werkzaamheden van een stukadoor op een rij:

 • Aanbrengen pleisterwerk op muren
 • Muren behang- en sausklaar maken
 • Bezetten van plafonds
 • Plak- en raapwerken

Pleisterwerken

De term pleisterwerken staat voor al het werk dat binnen- en buitenshuis wordt uitgevoerd, waarbij pleister wordt gebruikt. U moet bij pleisterwerken onder andere denken aan het stucen van de binnenmuren of het pleisteren van de buitenmuren met speciale gevelpleister. De pleister- en bezettingswerken experts die zich bij ons netwerk hebben aangesloten, hebben een ruime ervaring met zowel het bepleisteren van gevels, als het toepassen van sierpleister op een binnenmuur. De plafonneerders uit ons netwerk in Brugge hebben zich daarbij gespecialiseerd in het pleisteren van plafonds. De kostprijs voor het uitvoeren van de pleisterwerken hangen af van de staat van de ondergrond en de materialen waar u voor kiest.

Bezettingswerken

De term bezettingswerken wordt evenals het begrip pleisterwerken veel door onze specialisten uit Brugge gebruikt. Hoewel de meeste van onze klanten denken dat de termen voor hetzelfde werk staan, is dit niet geheel waar. Onder de bezettingswerken vallen onder andere de pleisterwerken, maar ook verschillende andere werkzaamheden zoals gevelisolatie, gyprocwerken en het plaatsen van steenstrips. Een bezettingswerken professional kan u dan ook vakkundig informeren over de diverse mogelijkheden voor het afwerken van uw muren en de kosten die daarbij komen kijken. De meeste bezettingswerken kunnen gewoon door een stukadoor of bezetter uit ons netwerk worden uitgevoerd, zodat u snel profiteert van een optimaal resultaat.

gyprocwerken Brugge

Gyprocwerken

In plaats van het stucen van de muren wordt er tegenwoordig door onze klanten uit Brugge steeds vaker gekozen voor het aanbrengen van gyproc (ook wel gyprocwerken genoemd). Het toepassen van de gyprocwerken brengt verscheidene voordelen met zich mee. Zo is het Gyproc veel gemakkelijker aan te brengen dan standaard stucwerk, en is het materiaal ontzettend duurzaam. Gyproc is namelijk meerdere keren 100% recycleerbaar. De gyprocwerken vallen onder de natte pleisterwerken, en kunnen dan ook het beste door een erkend bezetter of stukadoor worden toegepast. Er bestaan verschillende soorten Gyproc, waaronder brandvertragende oplossingen. Kies samen met de stukadoor voor de beste Gyproc variant.

plakwerken in Brugge

Plakwerken

Nog een begrip dat regelmatig door een pleisterwerken en stucwerk specialist wordt toegepast is de term plakwerken. Ook binnen de plakwerken vallen verscheidene klussen op het gebied van pleisterwerk, zoals het pleisteren van gevels en het stucen van de binnenmuren. Een andere klus die binnen de plakwerken valt is het aanbrengen van spuitplamuur. De mogelijkheden voor plakwerken liggen zeer uitgebreid. Wilt u graag extra kamers op zolder creëren vraag een stukadoor dan naar de opties voor het plaatsen van Gyproc wanden. Gyproc biedt een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Eventueel kunt u deze voorzetwanden ook zelf plaatsen.

Wat is raapwerk?

Wanneer u extra wanden bij uw woning in Brugge laat plaatsen, dan kiezen de meeste mensen voor Gyproc als basismateriaal. Een enkele laag is meestal voldoende voor het creëren van de ruimtes die u wenst. Voor buitenmuren is er echter meer nodig om de juiste wanddikte en vochtbestendigheid te bereiken. Het pleisterwerk voor de buitenmuren bestaat over het algemeen uit meerdere lagen: de constructieve ondergrond, een pleisterdrager, een pleisterlaag en de afwerklaag. Daartussen komt soms nog een laag tussen: de raaplaag. De raaplaag is noodzakelijk in natte ruimtes zoals een kelder of garage. Het raapwerk is gericht op het voorkomen van waterdoorslag.

raapwerk

Prijzen

Wilt u uw muur, plafond of gevel laten bepleisteren? Of wilt u bezettingswerken laten uitvoeren? In de tabel vindt u meer informatie over de gemiddelde prijzen van pleisterwerken. De prijs voor het stucwerk wordt meestal berekend per vierkante meter. Spuiten is de goedkoopste optie. Dit type stucwerk kost gemiddeld €8,- tot €15,- per vierkante meter. Wilt u uw binnenmuur sausklaar maken door te pleisteren? Dan bent u ongeveer €12,- tot €20,- per vierkante meter kwijt. Voor het aanbrengen van Beton Ciré moet u rekening houden met gemiddelde prijzen van €20,- tot €85,- per vierkante meter. Vraag direct offertes aan om te vergelijken. Bespaar op de pleisterwerken door te vergelijken!

Type stucwerk Gemiddelde prijs per m² (incl. materiaal, arbeid & btw)*
Spuitpleister €8,- tot €15,-
Strak stucwerk (klaar voor behang) €12,- tot €20,-
Strak stucwerk (sausklaar) €14,- tot €24,-
Strakke bepleistering (dikke laag, oneffen muur)(behangklaar) €20,- tot €32,-
Strakke bepleistering (dikke laag, oneffen muur)(sausklaar) €22,- tot €34,-
Raapwerk €16,- tot €30,-
Schuurwerk €14,- tot €24,-
Sierpleister €15,- tot €100,-
Beton Ciré €20,- tot €85,-

* Let op dit is een gemiddelde prijs. Vraag kosteloos en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte prijzen.

Zoekt u een stukadoor uit Brugge voor pleisterwerken binnen- of buitenshuis?

Bij ons vergelijkt u gemakkelijk, kosteloos en snel diverse offertes van stukadoors uit uw regio!

Vrijblijvende offertes

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

De prijs voor pleisterwerken en bezettingswerken wordt door een aantal factoren beïnvloed. De afmetingen van de oppervlakte is onder andere van invloed. Daarnaast wordt het grotendeels bepaald door de gebruikte techniek voor het pleisteren en het type stucwerk. Spuitpleister is bijvoorbeeld zeer snel aangebracht en daarom een stuk goedkoper dan sierpleister. Het aanbrengen van sierpleister is tijdrovend en daarom een stuk duurder per vierkante meter. De materiaalkosten en arbeidskosten zijn ook van invloed op de totaalprijs. Het voordeel van het inschakelen van een specialist uit Brugge is dat u zelf geen materiaal en hulpmiddelen hoeft aan te schaffen.

Verlaagd BTW-tarief?

Voor het uitvoeren van renovatiewerken en herstellingswerkzaamheden geldt het verlaagde BTW-tarief. Om dit fiscale voordeel te ontvangen is het noodzakelijk dat u voldoet aan een aantal voorwaarden. De werkzaamheden mogen bijvoorbeeld alleen aan een privéhuis uitgevoerd worden. Daarnaast moet het huis minstens 10 jaar geleden is gebruik genomen zijn. Tot slot moeten de renovatie- en herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden door een erkende aannemer en is de facturatie aan u gericht. Het lage tarief is 6% in plaats van het normale tarief van 21%. Op de website van de Federale Overheidsdienst Financiën vindt u meer informatie.

Binnenpleisterwerken

Voor binnenpleisterwerken zijn er diverse mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw muren te voorzien van pleister. Of laat bezettingswerken uitvoeren. Beschadigde binnen- en buitenmuren zien er weer als nieuw uit en een nieuwe tussenwand wordt netjes afgewerkt met pleisterwerk. Bepleisterde muren zijn niet alleen geschikt voor de woonkamer, maar ook voor de keuken en de slaapkamer. In de badkamer wordt er ook vaak gebruik gemaakt van stucwerk door een stukadoor. Glad stucwerk is dan zeer geschikt vanwege de hygiëne. Wilt u uw plafonds een frisse uitstraling geven? Dat is zeer goed mogelijk met pleisterwerk. Vraag via het offerteformulier gemakkelijk meerdere offertes aan om inzicht te krijgen in de kosten. Vergelijk en bespaar!

Muur bezetten

Wilt u uw muur bezetten? Zitten er beschadigingen op en wilt u een egale laag creëren? Of denkt u erover na om een nieuwe tussenwand te plaatsen? Door te bezetten zorgt u voor een prachtig resultaat.

Bij een nieuwe wand zijn de gipsplaten en schroeven netjes weggewerkt en een beschadigde muur ziet er weer als nieuw uit. Een stukadoor uit ons netwerk in Brugge helpt u graag bij het behangklaar of sausklaar pleisteren van de muren. Het decoratieve sierpleister geeft veel mogelijkheden qua textuur. Of kies voor spuitpleister voor een snel resultaat.

Plafond bezetten

Plafond bezetten

Zitten er beschadigingen op uw plafond? Of is uw plafond verkleurd? Nieuw stucwerk is de oplossing voor uw problemen. Door uw plafond te bezetten met stucwerk zorgt u voor een egale en frisse kleur. Het aanbrengen van plafonneerwerken is erg arbeidsintensief en kost veel tijd. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en texturen voor uw plafond. Schakel daarom een vakman uit Brugge in om het werk uit handen te nemen. Een bezetter brengt het materiaal soms liggend op zijn rug aan voor het beste resultaat. De vakman zorgt voor een prachtig resultaat en werkt vakkundig en snel.

gyprocwerken

Slaapkamer stucen

Denkt u erover na om de slaapkamer te renoveren? Dan heeft u de keuze uit meerdere technieken. Eén daarvan is natuurlijk het stucen van de slaapkamerwanden. Het grote voordeel van het toepassen van een stuctechniek is dat dit zorgt voor een uniforme en egaal resultaat. Het nadeel is dat dit een aanzienlijke investering vraagt. Het is daarom verstandig om op voorhand het maximale budget te bepalen. Vraag vervolgens meerdere prijsopgaven aan, en kijk of uw budget toereikend is. Is dit het niet? Kijk dan naar alternatieve opties, zoals het verven van het oppervlak of het spuiten van latex.

buitenpleisterwerken in Brugge

Buitenpleisterwerken

Door uw buitenmuren te laten bepleisteren door een vakman uit Brugge, krijgt uw woning weer een frisse look. Daarnaast beschermt het uw gevel. Buitenpleisterwerken zijn goed te combineren met het aanbrengen van isolatiemateriaal. Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw buitenmuren. Zo is het mogelijk om cementpleister of minerale pleistersoorten aan te brengen. Wilt u een moderne look? Werk dan de klassieke bakstenen weg en ga voor een gevelbepleistering. In verband met de droogtijd is het niet mogelijk om het gehele jaar buitenpleisterwerk aan te brengen. De zomer en het najaar zijn het meeste geschikt vanwege het weer en de gunstige luchtvochtigheid.

gevelbepleistering in Brugge

Gevel bepleisteren

Het bepleisteren van de buitenmuren staat ook wel bekend als het toepassen van gevelbepleistering. Het pleisteren van de gevel is een klus waarbij men een speciaal materiaal op de gevelstenen aanbrengt, waardoor deze beter beschermd zijn tegen de invloed van weer en wind.

Het bepleisteren is een klus die u eigenlijk moet overlaten aan een ervaren stukadoor uit Brugge. Het werk moet namelijk zeer nauwkeurig worden uitgevoerd, om te voorkomen dat er na verloop van tijd lekkage of andere vochtproblemen optreden. De kosten voor het pleisteren van gevels liggen ongeveer rond de €50,- per vierkante meter.

Gevelpleister

Naast minerale pleistersoorten bestaan er ook pleistersoorten op basis van kunsthars. Deze vormen van gevelpleister zijn met name geschikt voor het pleisteren van egale en gladde ondergronden, en leveren een zeer licht en strak resultaat op. Voordat u de gevel kunt laten bepleisteren door een stukadoor uit Brugge, is het noodzakelijk dat u een aantal zaken controleert. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat de gevel op de juiste wijze geventileerd wordt om vochtplekken en andere vochtproblemen te voorkomen. De opties voor gevelpleister bij u thuis hangen af van uw budget en de staat van de gevel.

Cementpleister

Het pleisteren van woningen en bedrijfspanden in Brugge gebeurt met behulp van diverse soorten pleister. Eén van deze pleistersoorten is cementpleister. Cementpleister is een mineraal product, dat als voordeel heeft dat het op de meeste ondergronden toe te passen is. Dit komt doordat er diverse soorten cementpleister bestaan: lichtgewicht producten en cementpleister die met kalk vermengd is. Deze laatste variant is met name geschikt voor het bepleisteren van de wat zachtere ondergronden: de cementpleister moet altijd minder hard zijn dan de ondergrond. Een bezettingswerken of pleisterwerken expert uit ons netwerk informeert u graag over de kosten die hierbij horen.

Soorten stucwerk

U heeft keuze uit verschillende soorten stucwerk. Spuitpleister is de goedkoopste variant en geeft snel resultaat. Daarnaast is het mogelijk om sierpleister of spachtelputz aan te laten brengen. Voordeel van spachtelputz is dat het kras- en stootvast is. Liever meer details? Ga dan voor decoratief stucwerk. Ook is het ook mogelijk om bijvoorbeeld voor uw badkamer, te kiezen voor Beton Ciré. Deze laag kan op bijna alle ondergronden aangebracht worden. De soorten op een rijtje:

 • Sierpleister
 • Spachtelputz
 • Beton Ciré
 • Decoratief stucwerk
 • Spuitpleister

Sierpleister

Het stucen van wanden en plafonds is op diverse manieren uit te voeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een gladde en egale laag aan te laten brengen door een stukadoor. Maar het is ook een optie om sierpleister aan te laten brengen.

Sierpleister is een vorm van pleisterwerk waarbij er korrels door het materiaal vermengd zitten, waardoor er een structuur op de muur of het plafond ontstaat. Plafonneerders hebben veel ervaring met het aanbrengen van een speciale vorm van sierpleisters. Hiermee maken ze patronen op het plafond met de pleister.

Wilt u uw woning in Brugge verfraaien met sierpleister? Vraag dan op voorhand voldoende informatie aan over mogelijkheden en tarieven.

Vrijblijvende prijsoffertes vergelijken van stukadoors uit uw regio?

Gratis offertes

Spachtelputz

Op het moment dat u besluit om een sierpleister te gebruiken voor de afwerking van een binnen- of buitenmuur, dan heeft u bij een stukadoorsfirma de keuze uit een groot assortiment aan sierpleisters. Eén van de sierpleisters waar een bezetter uit Brugge regelmatig mee werkt is spachtelputz. Spachtelputz biedt een korrelige structuur aan het oppervlak, doordat in het mengsel van kunsthars en afwerkingmateriaal steenkorreltjes zitten. Het is aan u om te bepalen welke korreldikte geschikt is. Voor binnenshuis kiest men meestal voor een dikte rond de 0.7mm, buitenshuis is 4mm een optie. Het voordeel van spachtelputz als sierpleister is dat het stoot- en kleurvast is.

Beton Ciré: de betonstuc voor in de badkamer

Woont u al jarenlang in hetzelfde pand en is de badkamer nog nooit gerenoveerd? Dan is het waarschijnlijk hoog tijd voor enige aanpassingen. De renovatie bestaat meestal uit een aantal onderdelen: het vernieuwen van het sanitair, het vervangen van de badkamermeubels, en het aanpassen van de binnenmuren. Voor de badkamerwanden is tegenwoordig één product zeer populair: Beton Ciré. Beton Ciré is op vrijwel alle ondergronden aan te brengen, waaronder gasbeton, keramische tegels en anhydriet. Het geeft een stoere betonlook, welke zeer goed te combineren is met strakke badkamermeubels. Beton Ciré is bovendien makkelijk te verwerken, wat betekent dat u hiermee zelf aan de slag mag.

decoratief stucwerk in Brugge

Decoratief stucwerk

De term decoratief stucwerk staat voorde stucwerkzaamheden die niet per se een praktische, maar met name een decoratieve functie hebben. Denk hierbij aan de toepassing van één van de vele Italiaanse stuctechnieken die de living een heerlijk zomerse look geven. Naast verschillende stuctechnieken is het ook een optie om te kiezen voor sierlijsten als een vorm van decoratie. Sierlijsten maakt men over het algemeen van polystyreen en worden per lengtes van 3 tot 5 meter afgeleverd. Bij een stukadoorsfirma in Brugge vindt u sierlijsten in diverse soorten en maten. Vindt u niets naar uw gading? Overweeg dan om zelf een sierlijst te ontwerpen.

spuitpleister

Spuitpleister

Een andere mogelijkheid om de living of slaapkamerwand mee af te werken is spuitpleister. Dit is één van de meest voordelige stucsoorten. Heeft u een beperkt budget? Overweeg dan om pleister op te laten spuiten. Het aanbrengen van deze pleister kost weinig tijd. De kosten voor witte pleister zijn gemiddeld €7,50 per vierkante meter. Gekleurd pleisterwerk kost ongeveer €8,- per vierkante meter. Voordeel van spuiten is dat het streeploos is en dat druppels geen problemen vormen. Nadeel is dat alle beschadigingen van tevoren hersteld moeten worden.

bezetter

Nat versus droog pleisterwerk

Als u kiest voor het bepleisteren van uw binnenmuren, dan heeft u de keuze uit nat en droog pleisterwerk. Het aanbrengen van sierpleister als spachelputz en granol, de gyprocwerken en andere methoden voor stucwerk vallen onder de natte pleisterwerken.

Het voordeel van deze techniek is dat het tegen een lage prijs is toe te passen. Het toepassen van droog pleisterwerk bestaat meestal uit het monteren van gipsplaten. Het voordeel hiervan is dat u dit zelf mag uitvoeren, zonder hulp van een bezetter, stukadoor of één van onze plafonneerders. Wij helpen u met plezier verder.

droogtijd stuckwerk

Droogtijd van stucwerk

Na het aanbrengen van het stucwerk is het wachten tot het droog is. Het stucwerk wordt nat aangebracht en droogt steeds verder op. Belangrijk is dat u niet meer aan het stucwerk komt, want het is op dat moment erg vatbaar voor schade. Begin daarom ook niet te vroeg met het afwerken van een muur of plafond. De droogtijd van stucwerk is afhankelijk van de dikte van de stuclaag, de ventilatie, de luchtvochtigheid van de omgeving en de temperatuur. Stukadoors gebruiken een vuistregel om de droogtijd te bepalen: 1 dag droogtijd per 1 mm dikte aan aangebracht stucwerk. Pas na de droogtijd zal de muur of het plafond een egale kleur hebben.

crepi herstellen in Brugge

Crepi herstellen

Heeft u nu crepi op uw gevels? Dan is het noodzakelijk om het na een aantal jaar op te knappen. Wanneer je crepi in slechte staat is, is het belangrijk om het zo snel mogelijk te laten herstellen door een vakman uit Brugge. Eén van de mogelijkheden is het aanbrengen van een nieuwe pleisterlaag met kalei. Dit is vooral aantrekkelijk bij gevels waarbij er veel oneffenheden en scheurtjes zijn. De kalei beschermt de muren daarnaast tegen vocht. Zitten er alleen maar kleine scheurtjes in de crepi? Laat ze dan opvullen met een buitenvuller. Nadeel hiervan is dat de scheurtjes zichtbaar blijven. Is reiniging geen optie meer? Schilder dan uw crepi voor een frisse uitstraling.

pleisterwerk in Brugge herstellen

Pleisterwerk herstellen

Op het moment dat u de muren van uw woning of bedrijfspand in Brugge laat pleisteren door een erkend stukadoor bent u zeker van hoge kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat er na verloop van tijd schade ontstaat aan het pleisterwerk. De meeste kleine scheurtjes in het stucwerk zijn eenvoudig te herstellen met behulp van standaard muurverf. Voor grote scheuren is het echter noodzakelijk dat u de muren opnieuw laat stucen. Herstellen is dan niet meer mogelijk, want de scheuren keren dan steeds terug. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een geheel nieuwe pleisterlaag voor de beste uitstraling.

Zelf stucen een optie?

Twijfelt u nog of u een stukadoor wilt inschakelen of zelf wilt gaan stucen? Het is verstandig om stucen over te laten aan een erkende vakman uit Brugge. Goed stucwerk vereist namelijk vakkennis en ervaring. Alleen dan krijgt u het eindresultaat wat u voor ogen had. Een stukadoor heeft deze kennis en heeft jarenlange ervaring. Dankzij de ervaring werkt een stukadoor snel en vooral efficiënt. Zo zit u niet lang in de rommel weet u zeker dat u een prachtig resultaat krijgt. Snel werken zorgt er daarnaast voor dat er minder kans is op ongelijkmatigheden. Vergeet daarnaast niet dat stucen fysiek zwaar werk is.

Zelf pleisterwerk herstellen

Stukadoor inschakelen, waar op letten?

Bij het inschakelen van een stukadoor moet u op een aantal zaken letten. U wilt natuurlijk ook de beste stukadoor inschakelen voor een perfect resultaat. Bepaal van tevoren wat u wilt dat er de stukadoor gaat aanpakken.

Wilt u alleen de muren bepleisteren? Of ook direct het plafond meenemen? Door een aantal offertes op maat aan te vragen krijgt u meer inzicht in de kosten. Vergelijk de offertes op basis van de totaalprijs en het aanbod.

Daarnaast zijn de voorwaarden die de stukadoor stelt ook van belang voor uw keuze. Let er ook op of de stukadoor de gewenste afwerking en techniek die u wenst gebruikt.

Voordelen inschakelen stukadoor Brugge

Door een stukadoor in te schakelen profiteert u van een aantal voordelen. Een stukadoor zorgt voor perfect afgewerkte muren, plafonds en gevels. Daarnaast voorziet de specialist uit Brugge u graag van deskundig advies. Wilt u gebruik maken van het verlaagde BTW-tarief van 6%? Laat dan uw stucwerk uitvoeren door een erkende specialist. De voordelen ten opzichte van doe-het-zelf:

 • Perfect afgewerkte muren
 • Snel en vakkundig resultaat
 • U hoeft geen materialen aan te schaffen
 • Verlaagd BTW-tarief
stucwerk Brugge

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wilt u pleisterwerken aan laten brengen? Heeft u een stukadoor nodig voor bezettingswerken, sierpleister of plakwerken? Of wilt u een nieuwe wand laten plaatsen met Gyprocwerken? Schakel dan een stukadoor in. Ga direct naar de offertepagina en vul het offerteformulier in. Wij zorgen ervoor dat u een aantal offertes ontvangt van specialisten uit ons netwerk. De offertes zijn gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast. Vergelijk de aanbiedingen op prijs, aanbod en voorwaarden en kies een stukadoor uit Brugge voor uw pleisterwerk.