Sterk in pleisterwerk!

Vergelijk offertes van stukadoors uit ons netwerk en bespaar tot 40%!

Offertes aanvragen

Stukadoor Brussel


Zoekt u een geschikte stukadoor in Brussel? Wilt u de muren en plafonds in uw woning voorzien van een frisse laag pleisterwerk? Of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van sierpleister? Lees dan snel verder. Op deze pagina vindt u meer informatie over de opties, de technieken, het materiaal en de gemiddelde kosten. Laat uw pleisterwerken en bezettingswerken uitvoeren door een stukadoor voor het beste resultaat.

Stucwerk of pleisterwerk aan laten brengen? Vraag dan een aantal offertes op om te besparen op de kosten van pleisterwerken en bezettingswerken. Ga naar de offertepagina om met één muisklik meerdere offertes van specialisten bij u uit de buurt te ontvangen. U ontvangt spoedig een aantal gratis en vrijblijvende offertes om te vergelijken.


stukadoor Brussel

Wat doet een stukadoor?

Een stukadoor heeft een uitgebreid takenpakket. Laat de crepi los van uw gevel? Of zijn er beschadigingen? Een stukadoor uit Brussel zorgt voor een uitstekende reparatie van de beschadigingen. Daarnaast is het mogelijk om een stukadoor nieuw pleisterwerk aan te laten brengen. Er zijn verschillende soorten stucwerk mogelijk. Een plafonneerder en stukadoor heeft veel ervaring met allerlei pleisterwerken en bezettingswerken. Zo maakt u eenvoudig de keuze uit de types stucwerk. Van spuitwerken of sierwerken en raapwerk, alles is mogelijk! Een stukadoor brengt het pleister vakkundig en snel aan, zorgt voor een perfecte afwerking en herstelt eventuele beschadigingen.

 • Aanbrengen pleisterwerk op muren
 • Muren behang- en sausklaar maken
 • Bezetten van plafonds
 • Plak- en raapwerken

Pleisterwerken

Wanneer u op zoek gaat naar een stukadoor uit de buurt van Brussel, dan vindt u onder andere specialisten op het gebied van de pleisterwerken. De term pleisterwerken is van toepassing op alle klussen waarbij men pleister gebruikt. Denk hierbij aan klussen als het pleisteren van buitenmuren met gevelpleister of het uitvoeren van stucwerk binnenshuis. Een stukadoor brengt bijvoorbeeld sierpleister aan op de binnenmuren voor een geheel eigen stijl en uitstraling. Het pleisteren van het plafond is een klus die ook bij pleisterwerken hoort. De kosten voor de pleisterwerken hangen af van de tijd die de stukadoor kwijt is.

Bezettingswerken

Naast de pleisterwerken is het een optie om te kiezen voor een bezettingswerken expert. Een bezetter is niet precies hetzelfde als een stukadoor, al zijn de termen bijna voor elkaar inwisselbaar. Een specialist in de bezettingswerken voert over het algemeen echter meer werkzaamheden dan een pleisterwerken specialist. Bij de bezettingswerken namelijk ook taken als het plaatsen van steenstrips, het verzorgen van de gevelisolatie, en het zetten van Gyproc wanden. Het voordeel van een bezetter uit Brussel is dat hij deze bezettingswerken met elkaar kan combineren, waardoor de prijs lager ligt.

gyprocwerken

Gyprocwerken

Een laatste begrip dat wij naast de bezettingswerken, plakwerken en pleisterwerken graag verder aan u willen uitleggen is de gyprocwerken. Gyproc is in diverse varianten verkrijgbaar: als natte pleister om binnenmuren af te dekken, of als gipsplaat om nieuwe wanden te creëren. De werkzaamheden waarvoor men Gyproc gebruikt staan dan ook wel bekend als de gyprocwerken. Het toepassen van de gyprocwerken brengt diverse voordelen met zich mee: Het gebruik van Gyproc is veel duurzamer dan andere soorten stucwerk. U mag het materiaal namelijk meerdere keren volledig recyclen. Daarnaast is Gyproc in een speciale brandwerende variant verkrijgbaar bij diverse bouwmarkten in Brussel.

plakwerken Brussel

Plakwerken

Een derde term die menig stukadoorsfirma gebruikt is: plakwerken. Met de plakwerken bedoelt men alle technieken die een stukadoor inzet voor het afwerken van muren binnenshuis. Het gaat dan om het stucen van de slaapkamerwanden, het pleisteren van een plafond en het herstellen van onregelmatigheden in een oppervlak. Daarnaast is ook het toepassen van een spuitpleister één van de technieken die onder de plakwerken valt. Het nadeel van de plakwerken is dat u hierbij tijdelijk niet in de behandelde ruimte mag komen. Zorg daarom eventueel voor alternatieve woonruimte ten tijde van de renovatie. De kosten voor plakwerken beginnen rond de €8,- per m2.

Wat is raapwerk?

Waar er bij de gyprocwerken vaak maar wordt gewerkt met één laag materiaal, is dit bij vele pleisterwerken heel anders. Een binnenmuur die u bepleistert bestaat allereerst uit de onderliggende constructie, de pleisterdrager, de pleisterlaag en vervolgens de toplaag. Eventueel zit hiertussen ook nog een laag die de kans op waterdoorslag moet voorkomen. Dit is de zogeheten raaplaag. Het raapwerk is een klus die eveneens geschikt is voor de stukadoor. Deze brengt de laag mortelspecie in een dikte van 0.5cm tot meerdere centimeters aan. Met name in vochtige ruimtes als kelders is een raaplaag wenselijk. Vraag een bezettingswerken desgewenst naar de mogelijkheden.

raapwerk in Brussel

Prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor pleisterwerken en bezettingswerken? Of wilt u meer weten over het pleisteren van uw gevel, plafond of binnenmuur? U vindt meer informatie over de gemiddelde prijs in de onderstaande tabel. De prijs voor het pleisteren van uw slaapkamer of woonkamer met sierpleister zijn gemiddeld €15,- tot €100,-. Pleisteren door te spuiten is een stuk goedkoper. Deze manier van pleisteren door een stukadoor uit Brussel kost gemiddeld €8,- tot €15,- per vierkante meter. De totaalprijs voor pleisterwerken en bezettingswerken zijn afhankelijk van een aantal factoren. Wilt u graag inzicht in de kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes op. Vergelijk en bespaar op de kosten!

Type stucwerk Gemiddelde prijs per m² (incl. materiaal, arbeid & btw)*
Spuitpleister €8,- tot €15,-
Strak stucwerk (klaar voor behang) €12,- tot €20,-
Strak stucwerk (sausklaar) €14,- tot €24,-
Strakke bepleistering (dikke laag, oneffen muur)(behangklaar) €20,- tot €32,-
Strakke bepleistering (dikke laag, oneffen muur)(sausklaar) €22,- tot €34,-
Raapwerk €16,- tot €30,-
Schuurwerk €14,- tot €24,-
Sierpleister €15,- tot €100,-
Beton Ciré €20,- tot €85,-

* Let op dit is een gemiddelde prijs. Vraag kosteloos en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte prijzen.

Op zoek naar een erkend stukadoor Brussel met een scherpe prijs voor pleisterwerken?

Bij ons vergelijkt u gemakkelijk en snel offertes van stukadoors uit Brussel en omgeving!

Vrijblijvende offertes

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

De prijzen voor het pleisteren van uw slaapkamer- of livingmuren met pleister hangen af van een aantal factoren. Onder meer de afmetingen van het oppervlak en de arbeidsuren zijn van invloed op de prijs. Spuitpleisterwerk wordt heel snel aangebracht, de kosten hiervoor zijn daardoor een stuk lager dan het arbeidsintensieve sierpleister. Daarnaast beïnvloeden de kwaliteit en de gebruikte materialen de prijs. Wilt u besparen op sierpleister? Doe dan de voorbereidende werkzaamheden zelf. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de muren vrij zijn van lampen, schilderijen en dergelijke en dat alles netjes is afgeplakt. Door de inzet van een ervaren bezetter, plafonneerder of stukadoor uit Brussel bent u er zeker van dat het pleisteren snel en vakkundig wordt afgehandeld.

Verlaagd BTW-tarief?

Wanneer u een stukadoor uit Brussel inschakelt voor pleisterwerken of bezettingswerken is het mogelijk om gebruik te maken van het verlaagde BTW-tarief. Hiervoor moet u wel voldoen aan een aantal voorwaarden. De eerste voorwaarde is dat u de herstel- en renovatiewerkzaamheden moet laten uitvoeren door een stukadoor. De facturen van de pleisterwerken en bezettingswerken moeten aan u gericht zijn. Ten tweede geldt het verlaagde tarief alleen voor huizen die minstens 10 jaar oud zijn. Het lage tarief van 6% geldt tot slot alleen voor privé-huizen en niet voor bedrijven. Voor meer informatie over de voorwaarden en de mogelijkheden voor het verlaagde BTW-tarief verwijzen wij u door naar de website van de Federale Overheidsdienst Financiën.

Binnenpleisterwerken

Denkt u erover na om uw muren of plafond te stucen? Een stukadoor zorgt ervoor dat uw muren er weer prachtig uitzien. Of schakel een plafonneerder in voor de pleisterwerken aan de plafonds in uw woning in Brussel. Onder binnenpleisterwerken valt onder andere de bezettingswerken van een muur of plafond, het wegwerken van oneffenheden en herstelwerkzaamheden. Door te bezetten met pleister worden alle beschadigingen en oneffenheden weggewerkt. U houdt een glad en egaal oppervlak over. Liever wat structuur? Ook dat is mogelijk. De stukadoor brengt dan een laag met textuur aan of sierpleister. Door uw muren en plafonds te laten stucen door een stukadoor zorgt u daarnaast voor een waardevermeerdering van uw woning.

Muur bezetten

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om uw muren te bezetten of te voorzien van sierpleister. Zitten er beschadigingen op de muren? Of heeft u een nieuwe tussenwand laten plaatsen? Met bezettingswerken zorgt u ervoor dat alle beschadigingen weggewerkt worden. De stukadoor uit Brussel gebruikt diverse technieken en materialen voor de bezettingswerken om een wand strak en glad af te werken. Het is mogelijk om uw muren met de hand te laten bezetten, maar een goedkopere optie is te kiezen voor spuiten. Hierbij wordt er spackpleister op de muren gespoten. Wilt u liever zelf uw muren verven of behangen? Dan maakt de stukadoor alles behang- of sausklaar.

Plafond in Brussel bezetten

Plafond bezetten

Naast het bezetten van de muren is het ook mogelijk om uw plafond te stucen. Schakel een stukadoor in voor alle pleisterwerken en bezettingswerken aan het plafond. Deze klussen zijn erg arbeidsintensief en vergt enige voorbereiding. Is de ondergrond niet goed droog? Dan is het mogelijk dat de pleisterwerken na verloop van tijd loslaten. Voor het stucen van uw plafond is het verstandig om een ervaren stukadoor of plafonneerder in te schakelen. Vaak gebruiken ze een steiger of andere hulpmiddelen om het stucwerk aan te brengen. Het stucwerk komt zeer precies. De stukadoors uit Brussel hebben veel ervaring in het stucwerk en zorgen voor een perfect resultaat.

gyprocwerken

Slaapkamer stucen

Bent u begonnen met een kleine renovatie van de slaapkamer, maar komt u erachter dat ook wel de muren wat onderhoud kunnen gebruiken? Het stucen van de slaapkamerwanden zorgt gegarandeerd voor een egaal en uniform resultaat. Voorwaarde voor het stucwerk is wel dat u hiervoor over een ruim budget beschikt. Laat eventueel een stukadoorsfirma uit Brussel de maten nemen en u van een prijsindicatie voorzien. Is uw budget niet ruim genoeg voor het standaard stucwerk? Overweeg dan te kiezen voor het aanbrengen van een spuitpleister. U dient dan wel eerst alle oneffenheden in het oppervlak te herstellen voor een de beste uitkomst.

buitenpleisterwerken

Buitenpleisterwerken

Naast binnenpleisterwerken is het ook mogelijk om een stukadoor uit Brussel in te schakelen voor buitenpleisterwerken. Meestal gaat het hier om het bezetten van de gevel. Buitenpleisterwerken zijn ideaal als u te maken heeft met beschadigde muren. Wilt u uw gevel een geheel andere uitstraling geven. Kies dan voor pleisterwerken met wit of gekleurd pleister. Een gepleisterde muur is tevens beschermd tegen de weersinvloeden. Het is niet mogelijk om het gehele jaar buitenpleisterwerk aan te laten brengen door een stukadoor. Dit heeft voornamelijk te maken met de luchtvochtigheid en de droogtijd van de pleister.

gevelbepleistering in Brussel

Gevel bepleisteren

Door uw gevel te pleisteren is de muur beter bestand tegen de weersinvloeden. Daarnaast verbetert het de uitstraling van de gevel. De stukadoor uit Brussel brengt een egale laag pleister aan op de gevel. Eventuele beschadigingen op de muur worden hersteld en zijn niet meer zichtbaar. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een speciale gevelpleister vermengt met een waterbestendig middel. Op deze manier maakt u de gevel direct waterdicht. Heeft u veel last van warmteverlies in uw woning in Brussel? Laat dan direct isolatiemateriaal aanbrengen onder de bezettingswerken. Vraag direct vrijblijvende en gratis offertes aan voor het bepleisteren van uw gevel!

Gevelpleister

Naast minerale pleistersoorten bestaan er ook kunstmatige oplossingen. Deze worden gemaakt met kunsthars en bieden een strakker resultaat dan de natuurlijke materialen. Gevelpleister, ook wel crepi genoemd, wordt toegepast op egale en gladde ondergronden. Voordat het een optie is om crepi toe te passen, dient de gevelmuur aan enkele voorwaarden te voldoen. Een belangrijke voorwaarde is de juiste ventilatie van de muur. Hiermee voorkomt u het ontstaan van vochtplekken, schimmel en houtrot. De opties voor gevelpleister bij uw pand hangen af van deze ventilatie en enkele kleinere voorwaarden, zoals de staat van het voegwerk en de huidige beschermlaag.

Cementpleister

Het bepleisteren van woningen en bedrijfspanden is met diverse pleistersoorten mogelijk. Eén van de mogelijke opties is cementpleister. Dit is een product op basis van mineralen, wat betekent dat men dit ook wel als natuurlijk product beschouwd. Cementpleister is dankzij de mineralen op meerdere ondergronden toe te passen, waarbij er voor elke soort ondergrond een specifieke cementpleister bestaat. Kies bijvoorbeeld voor een met kalk vermengde cementpleister voor het bepleisteren van zachtere ondergronden, omdat de cementpleister altijd zachter moet zijn dan de gekozen ondergrond. Een bezetter informeert u graag en helpt u bij het maken van de juiste keus.

Soorten stucwerk

Er zijn verschillende soorten stucwerk mogelijk. Wilt u een glad resultaat? Laat dan een stukadoor glad stucwerk aanbrengen. Wilt u liever meer structuur op de muren of het plafond? Kies dan voor een korrel. De eerste laag bestaat dan uit glad stucwerk en de tweede laag heeft een korrel voor textuur. Met spachtelputz is de muur kras- en stootvast. Of kies voor sierpleister zoals rustiekputz of granol. De soorten op een rijtje:

 • Sierpleister: spachtelpuz, rustiekputz of granol
 • Beton Ciré
 • Decoratief stucwerk
 • Spuitpleister

Sierpleister

Hoewel het pleisteren van de buitenmuren geschikt is voor het herstellen van scheuren en overige beschadigingen, is het ook een optie om de muren te stucen met het oog op een meer decoratieve oplossing. In dat geval is het verstandig te kijken naar de diverse soorten sierpleister die men bij een stukadoorsfirma in Brussel aanbiedt.

Verschillende vormen van sierpleister zorgen bijvoorbeeld voor meer structuur op de wanden, maar ook de techniek waarmee men de sierpleister aanbrengt is van invloed op de uiteindelijke aanblik.

Niet alleen voor muren is sierpleister geschikt, ook het stucwerk van het plafond is met een speciale sierpleister mogelijk.

Vrijblijvende prijsoffertes vergelijken van stukadoors uit uw regio?

Gratis offertes

Spachtelputz

Een speciale vorm van sierpleister waar wij u graag verder over willen informeren is Spachtelputz. Spachtelputz wordt gemaakt van kunsthars, vermengd met een afwerkingmateriaal. Door dit mengsel mixt men vervolgens steenkorreltjes, die structuur aan een wand of plafond zullen brengen. De dikte van de steentjes is door u te bepalen, deze variëren van 0.5 tot 4mm dikte. Het stucen met Spachtelputz vereist een grote nauwkeurigheid en behendigheid. Wij adviseren daarom om een erkend bezetter uit ons netwerk in Brussel hiervoor in te zetten. Vraag vrijblijvend enkele offertes aan via ons offerteformulier, en u vindt altijd de specialist die bij u past.

Beton Ciré: de betonstuc voor in de badkamer

Een bijzonder techniek voor het bepleisteren van de badkamerwanden is het toepassen van Beton Ciré. Dit product is zeer populair bij onze klanten uit Brussel, omdat het eenvoudig aan te brengen is. Dit betekent dat u voor de renovatie van de badkamer niet per se de ondersteuning van een bezetter hoeft in te roepen. Voor het aanbrengen van de Beton Ciré dient u allereerst de ondergrond goed droog en vetvrij te maken. Breng vervolgens een dun laagje van de Beton Ciré aan. Het voordeel van dit product is dat het zorgt voor een robuuste betonlook, hierdoor is er weinig precisie vereist bij het bepleisteren.

decoratief stucwerk

Decoratief stucwerk

Naast de standaard sierpleisters bestaan er ook speciale sierlijsten die de omlijsting van het plafond kunnen vormen. Een sierlijst maakt een stukadoor meestal van polystyreen, en meestal bestelt u deze in afmetingen van 3 tot 5 meter. Ook bij de lokale bouwmarkten is het soms een optie om sierlijsten te bestellen. U krijgt hierbij de keus uit sierlijsten in vele designs en breedtes. Vindt u nergens een lijst die aan uw wensen voldoet? Overweeg dan om een stukadoor een sierlijst op maat te laten maken. Houd er wel rekening mee dat dit aanzienlijk meer geld kost dan een bestaande variant.

spuitpleister in Brussel

Spuitpleister

Eén van de technieken voor het pleisteren van muren die steeds meer populariteit krijgt is het toepassen van spuitpleister. Een stukadoor brengt het pleister aan met een machine, waardoor de klusduur aanzienlijk vermindert. Het voordeel van spuitpleister is niet alleen de kortere tijd, ook de lagere prijzen vormen een aantrekkelijk voordeel. Voor spuitpleister betaalt u ongeveer €8,- tot €15,- per vierkante meter. Witte spuitpleister is goedkoper dan gekleurd. Het nadeel van het spuiten van latex is dat hiervoor een gladde (egale) ondergrond vereist is. U dient hier dus eerst wel zelf voor te zorgen.

bezetter in Brussel

Nat versus droog pleisterwerk

Op het moment dat u op zoek gaat naar het best passende stucwerk voor bij u thuis, dan heeft u de keuze uit zowel nat- als droog pleisterwerk. Bij de natte pleisterwerken horen technieken als de vloeibare variant van Gyproc, het aanbrengen van sierpleister, en het bepleisteren van plafonds met cementpleister. Denk bij droge pleisterwerken aan de droge Gyproc platen en het monteren van sierlijsten na het stucen. De combinatie van natte- en droge pleisterwerken zorgt over het algemeen voor het beste resultaat. Voor het op de juiste afhandelen van de natte bezettingswerken is de hulp van een bezetter vereist.

droogtijd stuckwerk

Droogtijd van stucwerk

Bij het aanbrengen van stucwerk en sierpleister heeft u altijd te maken met een bepaalde droogtijd. Stukadoors gebruiken hiervoor een vuistregel. De droogtijd wordt bepaald aan de hand van de dikte van het stucwerk. Hierbij geldt dat elke mm een dag droogtijd is. Voor 4 mm dikte moet u dus rekening houden met 4 dagen droogtijd. Daarnaast is de tijd afhankelijk van de ventilatie en de luchtvochtigheid. Bij een hoge luchtvochtigheid duurt het drogen langer. De droogtijd is ook nog afhankelijk van de temperatuur. Na het drogen heeft de muur een egale kleur. Wilt u de muur of plafond verven? Wacht dan tot het droog is.

crepi in Brussel herstellen

Crepi herstellen

Zijn uw muren bekleed met crepi? Na een aantal jaar ontstaan er scheuren in het oppervlak. Laat het daarom na een paar jaar opknappen. Is de crepi korter dan 10 jaar geleden aangebracht? Neem dan contact op met de toenmalige stukadoor. Als er geen externe oorzaak voor de scheuren te vinden is, krijgt u de herstelkosten vergoedt. Een erkende stukadoor uit Brussel gebruikt diverse technieken om de crepi te herstellen. Kleine scheurtjes worden meestal opgevuld met buitenvuller., Maar veel vaker wordt er gekozen om de gevel opnieuw te bepleisteren met crepi. Op deze manier zijn alle scheurtjes verdwenen.

pleisterwerk herstellen

Pleisterwerk herstellen

Na verloop van tijd ontstaan er kleine beschadigingen in het pleisterwerk. Dit komt door de weersinvloeden en veroudering van het stucwerk. Er ontstaan scheurtjes, de waterbestendigheid vermindert en soms brokkelt het pleisterwerk af. Pleisterlagen op de buitenmuren moet u dan zo snel mogelijk laten herstellen door een erkend stukadoor uit Brussel. Soms is het mogelijk om een reparatie uit te voeren, maar vaak wordt er gekozen om de gehele buitenmuur opnieuw te bepleisteren. Voordeel is dat uw buitenmuur weer een frisse uitstraling heeft en waterbestendig is. Binnenpleisterwerken zijn gemakkelijker om te herstellen. Hiervoor gebruikt een stukadoor een opvuller.

Zelf stucen een optie?

Denkt u erover na om er een doe-het-zelf project van te maken? Of wilt u bezettingswerken uitvoeren in uw woning in Brussel? Wij raden aan om hiervoor een stukadoor of bezetter in te schakelen. Met een stukadoor bent u verzekerd van het beste resultaat en een hoge kwaliteit. Het aanbrengen van stucwerk vereist vakkennis en nauwkeurigheid. Wanneer het niet op de juiste manier wordt aangebracht, is er een grote kans op beschadigingen of afbrokkelingen. Daarnaast is het een arbeidsintensieve klus. Werkt u niet snel genoeg? Dat heeft invloed op de droogtijd en de gelijkmatigheid van de uiteindelijke kleur. Door een stukadoor in te schakelen hoeft u geen materiaal aan te schaffen. Ook wordt alles netjes voor u opgeruimd.

Zelf pleisterwerk herstellen

Stukadoor inschakelen, waar op letten?

Wilt u een stukadoor inschakelen? Bedenk van tevoren goed wat u graag wilt laten stucen en wat voor resultaat u wilt bereiken. Daarnaast is het ook handig om te bepalen welke kleur u op de muur of plafond wilt.

Wilt u een glad resultaat? Of veel details en sierlijsten? Ga naar de offertepagina en vul uw gegevens in. Wij sturen uw aanvraag door naar specialisten uit ons netwerk. Zij zorgen ervoor dat u spoedig een aantrekkelijke en vrijblijvende offerte ontvangt.

Vergelijk de offertes die u van de bedrijven uit Brussel ontvangt op prijs en voorwaarden en kies de stukadoor die u het beste aanbod doet.

Voordelen inschakelen stukadoor Brussel

Door een stukadoor uit Brussel in te schakelen profiteert u van een aantal voordelen. Een stukadoor zorgt voor perfect afgewerkte muren, plafonds en gevels. Wilt u gebruik maken van het verlaagde BTW-tarief van 6%? Laat dan uw stucwerk uitvoeren door een erkende specialist. De voordelen ten opzichte van doe-het-zelf:

 • Een laag BTW-tarief van 6%
 • Snel en deskundig
 • De beste kwaliteit
 • U hoeft het zware werk niet zelf te doen
stucwerk Brussel

Vrijblijvend offertes vergelijken

Benieuwd naar de kosten voor sierpleister? Wilt u een stukadoor uit Brussel inschakelen voor het stucwerk op uw buiten- en binnenmuren of uw plafond? Of wilt u andere pleisterwerken of bezettingswerken laten uitvoeren? Vul het offerteformulier en kom in contact met meerdere professionele stukadoors. Van iedere van hen ontvangt u spoedig een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Vergelijk de offertes op prijs, aanbod en voorwaarden. Ook voor het plaatsen en afwerken van een tussenwand van Gyproc is het mogelijk om een stukadoor in te schakelen. Ga ook voor hoogwaardige kwaliteit en bespaar op de kosten door offertes te vergelijken.