Sterk in pleisterwerk!

Vergelijk offertes van stukadoors uit ons netwerk en bespaar tot 40%!

Offertes aanvragen

Stukadoor Heusden-Zolder


Bent u op zoek naar een stukadoor in Heusden-Zolder? Zijn uw muren beschadigd en toe aan een opknapbeurt? Laat ze dan bepleisteren voor een frisse uitstraling. Schakel een vakman in voor al uw pleisterwerken en bezettingswerken. U hoeft zelf het zware werk niet te doen en geniet snel van prachtige muren en plafonds. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden, de verschillende technieken, het aanbrengen van sierpleister en de gemiddelde prijzen.

Vraag eenvoudig meerdere vrijblijvende offertes aan voor uw stucwerk. Vergelijk de gratis offertes op basis van totaalprijs, aanbod en voorwaarden. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald. Kies de beste specialist uit Heusden-Zolder voor het pleisteren of andere klussen!


stukadoor Heusden-Zolder

Wat doet een stukadoor?

Zijn uw muren beschadigd? Plafond niet meer mooi wit? Of is uw gevel verweerd? Een stukadoor uit Heusden-Zolder helpt u graag met pleisterwerken en bezettingswerken. Schakel een stukadoor in om de beschadigingen op uw muren te repareren en te voorzien van stucwerk. De vakman zorgt voor een snel en vakkundig resultaat. Of dat nu gaat om een glad resultaat, met textuur of één met decoraties. Laat een stukadoor uw plafonds pleisteren voor een egaal resultaat. Kies bijvoorbeeld voor sierpleister voor een unieke uitstraling. Daarnaast voorziet een erkende stukadoor uit Heusden-Zolder u graag van advies. Bijvoorbeeld over de meest geschikte techniek en pleister. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan om te besparen! Een stukadoor voor:

 • het aanbrengen van pleisterwerk;
 • het bezetten van een plafond;
 • plak- en raapwerken;
 • het klaarmaken van muren om te behangen of te sauzen.

Pleisterwerken

Als u op zoek gaat naar een ervaren stukadoor voor het uitvoeren van stucwerk bij u thuis, dan komt u al snel terecht bij professionals op het gebied van de pleisterwerken uit Heusden-Zolder. Onder de term pleisterwerken vallen diverse klussen, waaronder het stucen van binnen- en buitenmuren, het aanbrengen van sierpleister op het plafond, en het herstellen van beschadigde wanden. Het uitvoeren van de pleisterwerken kost over het algemeen veel tijd en precisie, wat betekent dat het verstandig is hiervoor een erkend stukadoor uit Heusden-Zolder in te schakelen. De exacte kosten voor de pleisterwerken hangen af van de klus en de hiervoor gebruikte materialen.

Bezettingswerken

Naast de term pleisterwerken gebruiken stukadoors ook regelmatig het begrip bezettingswerken. Hierdoor denken veel mensen dat de bezettingswerken en pleisterwerken hetzelfde inhouden. Dit is echter niet het geval. Een bezetter kan meer klussen afhandelen, waaronder het plaatsen van gevelisolatie, het monteren van Gyproc wanden en het bepleisteren van de buitenmuren. Het voordeel van de inzet van een bezettingswerken expert is bovendien dat deze diverse klussen met elkaar zou kunnen combineren mocht u dat willen. Hierdoor hoeft u maar één specialist te betalen, waardoor de kosten voor de bezettingswerken lager liggen. Meer weten over de inzet van een bezetter of bezettingswerken? Wij informeren u met alle plezier.

gyprocwerken in Heusden-Zolder

Gyprocwerken

Een kluscategorie waar wij u graag over willen informeren is de gyprocwerken. De gyprocwerken behelzen alle technieken waarvoor een stukadoor gebruik maakt van het materiaal Gyproc. Er bestaat zowel natte als droge gyproc. Dit betekent dat het een optie is om een deel van de gyprocwerken eigenhandig uit te voeren. Gyproc is onder meer geschikt als basismateriaal voor het creëren van tussenwanden die verder geen dragende functie hebben. De natte gyprocwerken vereisen wel de ondersteuning van een bezetter uit Heusden-Zolder, maar ook dit product is eenvoudig aan te brengen. Een laatste voordeel is de grote duurzaamheid van de Gyproc.

plakwerken

Plakwerken

Een begrip dat staat voor verschillende pleisterwerken binnenshuis is plakwerken. De term plakwerken staat zowel voor klussen buiten- als binnenshuis, waaronder het pleisteren van de gevels en het stucen van muren. Ook het gebruik van spuitpleister is een techniek die onder de plakwerken valt. De mogelijkheden voor de plakwerken zijn zeer ruim: of u nu uw zolder wilt renoveren door het plaatsen van enkele Gyproc muurtjes, of bezig bent met de nieuwbouw van een schuur en hiervoor enkele plakwerken moet afhandelen, het is allemaal mogelijk. De kosten voor de plakwerken hangen af van de mate van voorbereidende werkzaamheden en uw eigen handigheid.

Wat is raapwerk?

Wij spraken hierboven al over de bezettingswerken, gyprocwerken en pleisterwerken. Een volgende term die enige uitleg verdient is raapwerk. Het raapwerk is een klus die enkel van toepassing is in natte ruimtes zoals kelders en garages, omdat deze de waterdoorslag voorkomt. Een bepleisterde muur bestaat altijd uit meerdere lagen: de onderliggende constructie, de pleisterdrager, de pleisterlaag en tot slot de toplaag. Is het risico op doorslaand water hoog? Dan plaatst men tussen de pleisterdrager en de pleisterlaag een raaplaag. De laag mortelspecie brengt men soms centimeters dik aan, afhankelijk van de situatie. Dankzij de raaplaag hecht de pleisterlaag uiteindelijk beter.

raapwerk in Heusden-Zolder

Prijzen

Wilt u bezettingswerken of pleisterwerken laten uitvoeren door een bezetter of stukadoor uit Heusden-Zolder? In de prijstabel vindt u meer informatie over de gemiddelde totaalprijs. Wilt u uw muren gaan behangen? Strak stucwerk om de binnenmuur behangklaar te maken kost gemiddeld €12,- tot €20,- per vierkante meter. Raapwerk heeft een gemiddelde prijs van €16,- tot €30,- per vierkante meter. Liever sierpleister? Voor sierpleister moet u denken aan gemiddelde kosten tussen de €15,- en de €100,- per vierkante meter. Dit is inclusief materiaal, arbeidskosten en BTW. Vraag gratis offertes op maat aan, om te besparen op de kosten voor uw pleister- en bezettingswerken.

Type stucwerk Gemiddelde prijs per m² (incl. materiaal, arbeid & btw)*
Spuitpleister €8,- tot €15,-
Strak stucwerk (klaar voor behang) €12,- tot €20,-
Strak stucwerk (sausklaar) €14,- tot €24,-
Strakke bepleistering (dikke laag, oneffen muur)(behangklaar) €20,- tot €32,-
Strakke bepleistering (dikke laag, oneffen muur)(sausklaar) €22,- tot €34,-
Raapwerk €16,- tot €30,-
Schuurwerk €14,- tot €24,-
Sierpleister €15,- tot €100,-
Beton Ciré €20,- tot €85,-

* Let op dit is een gemiddelde prijs. Vraag kosteloos en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte prijzen.

Wilt u geholpen worden door een bezetter uit Heusden-Zolder voor bezettingswerken?

Vraag dan via onze offertepagina vrijblijvend een aantal offertes aan voor één van de pleisterwerken, wij helpen graag!

Vrijblijvende offertes

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

Een aantal factoren beïnvloeden de prijs voor uw pleisterwerken en bezettingswerken. Eén van de grootste factoren die de totaalprijs beïnvloed is de techniek die de stukadoor of bezetter gebruikt. Spuitpleister is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan sierpleister. De eerste wordt op de muur gespoten en gaat een stuk sneller dan sierpleister dat met de hand wordt aangebracht. Daarnaast zijn de afmetingen belangrijk. Hoe groter het oppervlakte wat gestucadoord moet worden, hoe hoger de prijzen. Verder beïnvloeden het gebruikte materiaal en hulpmiddelen zoals steigers de uiteindelijke totaalprijs. Tot slot is de kwaliteit nog van invloed op de prijs. Meer inzicht in de kosten nodig? Vul vandaag het offerteformulier in en vergelijk offertes op prijs, aanbod en voorwaarden.

Verlaagd BTW-tarief?

Een groot voordeel is dat u profiteert van een verlaagd BTW-tarief. In plaats van het hoge tarief van 21% geldt het lage tarief BTW-tarief. Om gebruik te maken van het lage tarief moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. Eén van de voorwaarden is dat u huis minstens 10 jaar oud moet zijn.

Daarnaast is het alleen van toepassing op privé-huizen of voor huizen die voor een klein gedeelte als bedrijf worden gebruikt. Tot slot moet u bij de premie aanvraag facturen van een erkend stukadoor uit Heusden-Zolder meesturen. U krijgt dus alleen lager btw als u de pleisterwerken en bezettingswerken laat uitvoeren door een stukadoor of bezetter. Kijk voor alle voorwaarden op vlaanderen.be.

Binnenpleisterwerken

Een stukadoor gebruikt verschillende technieken voor binnenpleisterwerken. Voorbeelden van binnenpleisterwerken zijn het bezetten van uw muur, het stucen van muren en het repareren en wegwerken van beschadigingen. Een plafonneerder is u graag van dienst voor het opknappen van uw plafond. Een stukadoor of bezetter gebruikt verschillende technieken voor binnenpleisterwerken. Houd rekening met de droogtijd van het stucwerk. Na het stucen mag u niet direct beginnen met sausen of behangen. Dit heeft een negatief invloed op het eindresultaat.

Muur bezetten

Heeft u onlangs een nieuwe tussenwand laten plaatsen? Of heeft u Gyproc-wanden geplaatst op uw zolder om de muren af te werken? Laat ze dan stucen door een vakman uit Heusden-Zolder. Met de bezettingswerken worden alle schroeven, naden en andere onregelmatigheden weggewerkt. Ook voor beschadigde bestaande muren is het bezetten aantrekkelijk. Het is ook mogelijk om uw muur behang- of sausklaar af te werken. Zowel sierpleister als pleisterwerk met een korrel zijn zeer geschikt. Ga ook voor een waardevermeerdering van uw woning in Heusden-Zolder en laat stucwerk aanbrengen.

Plafond bezetten

Plafond bezetten

Eén van de meest populaire pleisterwerken is het stucen van de binnenmuren en het plafond. Schakel voor deze pleisterwerken en bezettingswerken altijd een specialist in. Het aanbrengen van stucwerk op uw plafond in Heusden-Zolder vereist namelijk grote precisie en veel ervaring. Alleen met de juiste techniek en snelheid krijgt u een egaal resultaat. Bij het verkeerd aanbrengen van het stucwerk zult u snel foutjes opmerken. Het stucen van het plafond is duurder dan het stucen van een muur. Dit heeft te maken met de bereikbaarheid van het plafond. Soms maakt een bezetter hiervoor gebruik van een steiger.

gyprocwerken in Heusden-Zolder

Slaapkamer stucen

Voor veel mensen geldt dat de slaapkamer enkel de ruimte is waar ze slapen, en daarom besteedt men relatief weinig aandacht aan de stijl en uitstraling van het geheel. Toch is het voor rust en ontspanning zeer belangrijk om ook de slaapkamer een aangename sfeer mee te geven. Een kleine slaapkamerrenovatie doet in veel gevallen al wonderen. Hebt u maar een beperkt budget voor de renovatie? Overweeg dan om enkel de binnenmuren een nieuw kleurtje te geven, en wat accessoires te vervangen. Beschikt u over een ruim budget? Laat de wanden en het plafond dan stucen voor een egaal en modern resultaat.

buitenpleisterwerken

Buitenpleisterwerken

Een stukadoor uit Heusden-Zolder helpt u ook graag met uw buitenpleisterwerken. Laat bijvoorbeeld uw gevel professioneel pleisteren. U geeft uw gevel hiermee niet alleen een nieuwe en frisse uitstraling, maar het verlengt ook de levensduur van uw gevel aanzienlijk. Zorg ervoor dat eventuele beschadigingen voor het bepleisteren zijn hersteld. De stukadoor zorgt voor een goede reparatie, zodat hij daarna snel kan beginnen aan de pleisterwerken. Kies bijvoorbeeld voor witte pleister voor een modern uiterlijk of gekleurde pleister. Met buitenpleisterwerken beschermt u uw gevel tegen alle weersinvloeden. Het aanbrengen van buitenpleisterwerken is niet het gehele jaar door mogelijk in verband met de weersomstandigheden.

gevelbepleistering

Gevel bepleisteren

Op het moment dat u al meerdere decennia in uw woning te Heusden-Zolder woont, dan is het waarschijnlijk dat de gevel momenteel enig onderhoud vraagt. De meeste gevels gaan 20 jaar mee, voordat deze groot onderhoudswerk vragen. Na deze periode zullen de voegen afbrokkelen, ontstaan er vochtplekken op de bakstenen, of komen er scheurtjes in het pleisterwerk. Al deze problemen kunt u (laten) verhelpen met één van de bezettingswerken. Zo is het een optie de gevel opnieuw te pleisteren, of de stenen te overdekken met een pleisterlaagje. Het pleisteren en herstellen van de gevel is bovendien te koppelen aan een gevelisolatie voor een volledige gevelrenovatie.

Gevelpleister

Wij gaven al aan dat het bepleisteren van de gevel een klus is die hoort bij de werkzaamheden van een ervaren stukadoor. Het basismateriaal dat men voor de gevelbepleistering gebruikt noemt men ook wel crepi. Dit is – in tegenstelling tot de cementpleisters – een kunstmatig product, dat gemaakt is van kunsthars. Gevelpleister is enkel toepasbaar op egale en gladde ondergronden. Daarnaast dient de gevelmuur aan meerdere voorwaarden te voldoen, voordat de toepassing van Crepi een optie is. De belangrijkste voorwaarde is de ventilatie van de gevelmuur: door de juiste ventilatie voorkomt u vochtplekken, schimmel en houtrot. Ook een goede staat van de voegen is belangrijk.

Cementpleister

Een volgende pleistersoort waar menig bezetter uit Heusden-Zolder mee werkt is cementpleister. Cementpleister is een product dat is gebaseerd op mineralen. Dit betekent dat het geldt als een natuurlijk product. Door de vele mineralen in de cementpleister is het op vele ondergronden toepasbaar, van hard tot zacht en van egaal tot ruw. Welke soort cementpleister geschikt is, hangt af van de hoeveelheid kalk in het mengsel: uiteindelijk moet de cementpleister altijd zachter zijn dan de ondergrond waarop u het plaatst. Wilt u meer weten over de voorwaarden of hebt u hulp nodig bij de keuze? Onze professionals helpen u met alle plezier verder.

Soorten stucwerk

Denkt u erover na om stucwerk aan te laten brengen op uw muren of uw plafond? Dan heeft u de keuze uit verschillende soorten stucwerk. Voor een snel resultaat is spuitpleister erg geschikt. Dit wordt door een vakman op uw binnen- of buitenmuren gespoten en is relatief goedkoop. Spachtelputz is ook een optie. Of ga voor glad stucwerk, stucwerk met een korrel of sierpleister. Er wordt dan eerst een laag glad stucwerk aangebracht en vervolgens een laag met meer textuur. Uw keuze is afhankelijk van de uitstraling die u wilt creëren, uw persoonlijke voorkeuren en budget. Alles soorten stucwerk:

 • Sierpleister: spachtelpuz, rustiekputz of granol
 • Beton Ciré
 • Decoratief stucwerk
 • Spuitpleister

Sierpleister

Bij het pleisteren van de binnenmuren is het verstandig om niet alleen aandacht te besteden aan de praktische functie van het stucwerk, maar ook aan de decoratieve bijdrage die het levert.

Om de sfeer en aanblik van een ruimte te verbeteren is het dan ook een optie om te kijken naar de diverse soorten sierpleister die men aanbiedt.

Het pleisteren van de muren met sierpleister is vrij lastig, wat betekent dat hiervoor de ondersteuning van een ervaren stukadoor vereist is.

De meest voorkomende variant van sierpleister is Spachtelputz, maar ook granol is een materiaal dat hoort bij pleisteren met sierpleister.

Vrijblijvende prijsoffertes vergelijken van stukadoors uit uw regio?

Gratis offertes

Spachtelputz

Wij noemden hierboven al de mogelijkheden voor de toepassing van sierpleister binnenshuis. Eén van de meest toegepaste producten bij sierpleisters is Spachtelputz. Spachtelputz bestaat uit een mengsel van kunsthars, afwerkingmateriaal en steenkorrels. Deze korreltjes mixt men door het mengsel heen om structuur aan het bewerkte oppervlak te geven. De dikte van deze korrels laat de stukadoor volledig aan u over: deze variëren in dikte tussen de 0.5 en 4 millimeter. Het product is sowieso boen- en stootvast, wat de levensduur bevordert. Het werken met Spachtelputz is vrij lastig, daarom is de hulp van een bezetter vereist voor een duurzaam resultaat.

Beton Ciré: de betonstuc voor in de badkamer

Net als alle overige woonruimtes vereist ook de badkamer periodiek onderhoud. De renovatie van badkamers is ongeveer eens in de 20 jaar noodzakelijk, om de kans op lekkages en meer vochtproblemen te beperken. Eén van de nieuwste technieken voor toepassing in de badkamer is Beton Ciré. Het leuke aan Beton Ciré is dat het weinig precisie vergt, wat betekent dat u hiervoor geen bezetter hoeft in te schakelen. De betonstuc geeft een robuust en authentiek gevoel, en is waterdicht. Door de betonstuc te combineren met gladde oppervlakten, creëert u in een handomdraai een heel moderne badkamer, die nog jarenlang mee zal gaan.

decoratief stucwerk

Decoratief stucwerk

Naast sierpleister bestaan er ook speciale vormen van decoratief stucwerk. Sierlijsten zijn een voorbeeld van dit decoratieve plakwerk. Een sierlijst maakt men meestal van XPS of EPS, en wordt tegen de rand van het plafond geplaatst. De mogelijkheden voor sierlijsten liggen zeer uitgebreid: kies bijvoorbeeld voor een sierlijst met een eenvoudig geometrisch patroon, of maak juist de keus voor bloemenslingers als u een meer barokke stijl wenst. De meeste bouwmarkten in Heusden-Zolder bieden sierlijsten aan in standaard modellen. Hebt u zeer specifieke wensen voor de uitstraling? Bij een stukadoorsfirma kan men sierlijsten op maat maken. Dit brengt natuurlijk wel een hogere totaalprijs met zich mee.

spuitpleister

Spuitpleister

Het bepleisteren van oppervlakken is met behulp van diverse technieken mogelijk. Eén van de technieken die wij hier graag voor u willen uitlichten is de toepassing van spuitpleister. Het spuiten van latex krijgt steeds meer populariteit bij onze klanten uit Heusden-Zolder, met name door de lage investering die het vraagt. Gemiddeld kost het gebruik van witte spuitpleister €7,50 per vierkante meter, voor de gekleurde variant betaalt u zo’n €8,- per vierkante meter. De kosten voor spuitpleister liggen zo laag dankzij de snelle techniek. Met een hoge drukspuit brengt de stukadoor de laag snel en egaal aan, zodat u spoedig van een verhoogd wooncomfort geniet.

bezetter Heusden-Zolder

Nat versus droog pleisterwerk

Bij het pleisteren van muren of het plafond, krijgt u bij menig stukadoorsfirma uit Heusden-Zolder de keus uit nat en droog pleisterwerk. Voor welke variant u dient te kiezen hangt af van de eisen die u stelt, en het beschikbare budget. Over het algemeen geldt dat de droge pleisterwerken goedkoper uitvallen dan nat stucwerk. Dit komt doordat het aanbrengen minder tijd kost, en daardoor minder arbeidskrachten. Het voordeel van nat stucwerk is daarentegen dat het langer meegaat dan bijvoorbeeld de droge Gyproc. Laat u altijd goed informeren over het verschil tussen de gyprocwerken, nat stucwerk en andere technieken voor de beste oplossing.

droogtijd stuckwerk

Droogtijd van stucwerk

Na het aanbrengen van pleisterwerken of bezettingswerken heeft u te maken met een droogtijd. Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Ten eerste wordt de tijd beïnvloed door de dikte van het stucwerk. Hoe dikker het stucwerk, hoe langer het moet drogen. Ten tweede is de ventilatie van invloed. Hier kunt u niets aan veranderen als het gaat om de gevel, maar bij de slaapkamer is een goede ventilatie belangrijk. Tot slot is de temperatuur en de luchtvochtigheid van invloed. Hoe hoger de luchtvochtigheid, hoe langer u moet wachten. U kunt één dag drogen aan per mm aan dikte aangebracht materiaal.

crepi in Heusden-Zolder herstellen

Crepi herstellen

Wie de gevelmuren heeft laten bekleden met gevelpleister, zal merken dat na een groot aantal jaren scheuren in het geveloppervlak ontstaan. Deze scheuren zijn meestal het gevolg van de weersinvloeden, maar mochten er geen externe oorzaken voor te vinden zijn, dan krijgt u de herstelkosten van de aanbieder uit Heusden-Zolder terug. Dit dient dan wel binnen 10 jaar na het aanbrengen te gebeuren.

Is er wel een externe oorzaak voor de beschadigingen aan te wijzen? Dan krijgt u de keus uit verschillende methoden voor het herstellen van de scheuren. De meest effectieve methode is het opnieuw pleisteren van de gevelmuur.

pleisterwerk in Heusden-Zolder herstellen

Pleisterwerk herstellen

Een stukadoor wordt niet alleen ingeschakeld voor het aanbrengen van pleisterlagen, ook het herstellen van pleisterwerk hoort bij de werkzaamheden. De meeste pleisterlagen zullen door de weersinvloeden of eenvoudigweg door veroudering beschadigen. Dit betekent dat de aanblik vermindert, maar dat ook de isolatie of vochtbescherming wegvalt. Het is daarom van belang om deze direct te laten herstellen door een bezettingswerken specialist uit Heusden-Zolder. In de meeste gevallen is het opnieuw bepleisteren van de buitenmuren de meest duurzame oplossing, soms is een reparatie van de scheurtjes afdoende, dit is binnenshuis weleens het geval. Wel vormt reparatie maar een tijdelijke oplossing: de scheurtjes zullen weer terugkeren.

Zelf stucen een optie?

Soms horen we dat men probeert om zelf de muren of het plafond te stucen met een doe-het-zelf project. Vaak heeft het pleisteren dan niet het resultaat wat men voor ogen had. Stucen en bezetten vereist namelijk veel vakkennis en ervaring. Alleen dan bent u verzekerd van hoogste kwaliteit en een prachtig eindresultaat. Door de nodige ervaring voert een stukadoor, plafonneerder of bezetter snel de pleisterwerken en de bezettingswerken uit. Het snel aanbrengen van het pleisterwerk is belangrijk voor de droogtijd en de gelijkmatigheid van de kleur. Het aanbrengen van sierpleister is niet eenvoudig. Kies dus voor een stukadoor voor het mooiste eindresultaat. Daarnaast hoeft u geen speciale gereedschappen of dure materialen aan te schaffen. Alles wordt geregeld door de stukadoor of bezetter.

Zelf pleisterwerk herstellen

Stukadoor inschakelen, waar op letten?

Voordat u een stukadoor, plafonneerder of bezetter uit Heusden-Zolder inschakelt voor pleister- en bezettingswerken, is het verstandig een aantal zaken even op een rijtje te zetten. Wat voor pleisterwerken moeten er uitgevoerd worden? Welk eindresultaat wilt u bereiken? Heeft u voorkeuren voor een bepaalde uitstraling of stijl van de sierpleister? En wat is uw budget.

Wanneer u antwoord op deze vragen heeft, is het makkelijker om voor een stukadoor te kiezen. De stukadoor geeft u waardevol advies over wat geschikt is voor uw bezettingswerken. Vergelijk offertes op basis van prijs, aanbod en voorwaarden. Zo weet u zeker dat u een stukadoor kiest die u het beste aanbod geeft.

Voordelen inschakelen stukadoor Heusden-Zolder

Door een stukadoor uit Heusden-Zolder in te schakelen profiteert u van een aantal voordelen. Een stukadoor zorgt voor perfect afgewerkte muren, plafonds en gevels. Wilt u gebruik maken van het verlaagde BTW-tarief van 6%? Laat dan uw stucwerk uitvoeren door een erkende specialist. De voordelen ten opzichte van doe-het-zelf:

 • Profiteer van het lage BTW-tarief
 • Ga voor de beste kwaliteit
 • U hoeft zelf het zware werk niet te doen
 • Alles wordt naderhand opgeruimd
stucwerk Heusden-Zolder

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wilt u uw plafond laten stucen door een stukadoor uit Heusden-Zolder? Wilt u uw muren laten bezetten door een bezetter of denkt u na over sierpleister? Of wilt u graag meer weten over de kosten voor pleisterwerken en bezettingswerken? Vraag dan eenvoudig en gratis meerdere vrijblijvende offertes aan via het offerteformulier. Wij zorgen ervoor dat u een aantal offertes met scherpe prijzen ontvangt van bedrijven bij u uit regio Heusden-Zolder. Vergelijk de offertes en bespaar op de kosten. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald voor uw pleisterwerk. Voor welke professional u ook kiest, u wordt vakkundig geholpen.