Sterk in schilderwerk!

Vraag vrijblijvend offertes aan

Schilderwerken Vilvoorde

De term schilderwerken staat voor alle klussen die te maken hebben met het schilderen en onderhouden van houtwerk en andere oppervlakten in en om huis. Zo valt bijvoorbeeld het onderhouden van de gevel onder de schilderwerken, maar ook het schilderen van het plafond, de keuken en badkamer passen binnen het vakgebied. Bij ons bent u aan het juiste adres voor praktische hulp bij het uitvoeren van de schilderwerken, en voor tips en advies van ervaren schilders. Wilt u graag weten wat het gaat kosten om uw muren of deuren te laten bijwerken? Aarzel dan niet om uw wensen in te vullen op onze offertepagina. Wij zullen u vervolgens enkele vrijblijvende offertes toesturen, die u zelf kunt vergelijken op basis van prijzen en aanbod. Zo kiest u altijd voor het schildersbedrijf uit Vilvoorde dat het beste bij u past. Wij garanderen dat elke schilder uit ons netwerk u snel en vakkundig van dienst zal zijn.

Schilderwerk voor particulieren & bedrijven

Het inschakelen van schilders uit ons netwerk is mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven. De schilders zijn ervaren in vele verschillende schilderwerken, en zullen uw schilderklus in korte tijd op professionele wijze afhandelen. Wilt u uw bedrijfspand opnieuw laten verven? Of heeft u een extra slaapkamer die u wilt voorzien van een nieuwe kleur? De schilders uit ons netwerk staan met alle plezier voor u klaar en geven u een persoonlijk advies op maat.

Waarom een professionele schilder inschakelen?

Veel inwoners van Vilvoorde beschouwen schilderwerken als een doe-het-zelf klus. Toch zijn er voldoende motivaties om een professionele schilder in te schakelen:

  • Het scheelt u veel tijd en geld
  • U bent verzekerd van vakwerk dat jarenlang mee gaat
  • U krijgt een persoonlijk kleurenadvies

Prijs van de schilderwerken

De prijzen voor de verschillende schilderwerken in en om huis hangen af van veel factoren. Zo wordt de prijs onder meer bepaald door de verfsoort waar u voor kiest. Speciale vochtbestendige verf of een speciaal gemengde verfkleur zal altijd duurder uitvallen van een standaard verfsoort. Daarnaast is ook het oppervlakte van de schilderwerken van invloed op de totaalprijs. Voor binnenschilderwerk betaalt u ongeveer €35,- tot €40,- per uur, voor buitenschilderwerk ligt de prijs iets hoger: gemiddeld tussen de €40,- en €50,- per uur. Wanneer het gaat om grote oppervlaktes rekent het schildersbedrijf echter vaak een prijs per vierkante meter. Voor het schilderen van een plafond betaalt u ongeveer €12,- tot €20,- per vierkante meter en voor een muur ligt de prijs gemiddeld tussen de €15,- en €20,- per vierkante meter.

schilderwerken Vilvoorde
Vrijblijvende offertes
Welk schilderwerk? Gemiddelde prijs, incl. btw* Uitleg
Binnenschilderwerk / binnenschilder €35,- tot €40,- per uur Inclusief verf, materiaal en btw
Buitenschilderwerk / buitenschilder €40,- tot €50,- per uur Inclusief verf, materiaal en btw
Plafond €12,- tot €20,- per m² Latexverf, twee lagen sauzen
Muur (binnenmuur) €15,- tot €20,- per m² Afhankelijk van type verf en aanbrengmethode
Gevel €20,- tot €40,- per m² Eén laag primer, twee lagen ter afwerking
Trap €15,- tot €20,- per traptrede Twee lagen grondverf en één eindlaag
Raam €15,- tot €25,- per raam Drie dikteranden tot 100mm breed
Deur €70,- tot €110,- per deur Voorlakken en aflakken

* Let op: dit is een gemiddelde prijs. Deze prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de materiaalkosten, de schilderklus en het uurloon van de schilder. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag vrijblijvende offertes aan!

Welk BTW-tarief?

Voor het inschakelen van een erkend schildersbedrijf kunt u in de meeste gevallen helaas geen premie aanvragen. Wel profiteert u van een verlaagd BTW tarief, waardoor de kosten zo laag mogelijk gehouden worden! U betaalt slechts 6% BTW over de schilderwerken, het materiaal en de arbeidskosten. Let op: uw woning moet wel ouder dan 10 jaar zijn. Tip: kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de website van de Federale Overheidsdienst.

Zoekt u een schilder in Vilvoorde voor schilderwerken binnen- en buitenshuis?

Bij ons vergelijkt u gemakkelijk, kosteloos en snel diverse offertes van schilders bij u in de regio!

Vrijblijvende offertes

Binnenschilderwerk

Het binnenschilderwerk heeft twee belangrijke functies: bescherming en het verbeteren van de uitstraling. Goed binnenschilderwerk zorgt onder meer voor bescherming tegen slijtage, vocht en schimmels. Tegelijkertijd kunt u door het aanpassen van het binnenschilderwerk uw woning op een eenvoudige wijze veranderen. Het binnenschilderwerk gebeurt via verschillende methodes. Schilders uit Vilvoorde schilderen de meeste woningen met de hand, maar steeds vaker vragen klanten naar de mogelijkheden van spuiten. Bij het spuiten maakt de schilder gebruik van een spuitmachine, waarmee hij de verf in korte tijd in een egale laag op de muren of plafonds kan spuiten.

schilder voor binnenschilderwerk Vilvoorde
Schilder voor binnenschilderwerk

Schilders uit (regio) Vilvoorde.

De kamers en plafonds schilderen

In en om huis is er vaak heel wat schilderwerk dat kan worden uitgevoerd. Zo moet u bijvoorbeeld de muren minimaal eens in de zeven jaar laten bijwerken, en kan ook het plafond regelmatig een opknapbeurt gebruiken. Het bijwerken van de muur vormt voor de meeste van onze klanten uit Vilvoorde geen probleem, het verven van het plafond is echter een ander verhaal. Dit komt doordat voor een egale verflaag vaak zeer nauwkeurig te werk moet worden gegaan. Hiervoor is eigenlijk een steiger nodig. Door een schilder in te schakelen hoeft u nergens meer naar om te kijken, en weet u zeker dat het plafond en de muren snel weer de gewenste uitstraling bieden.

Binnenmuur schilderen

Het opnieuw schilderen van een muur is een klus die relatief eenvoudig is. Het is met name van belang dat u, wanneer u de kleur verandert van licht naar donker of juist van donker naar licht, gebruik maakt van een kwalitatief goede grondverf. Een grijze grondverf is geschikt voor donkere muren, terwijl een witte juist geschikter is voor licht gekleurde muren. Als u niet veel ervaring heeft is het bovendien aan te raden om uw vloeren, plafonds en andere muren zorgvuldig af te plakken. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u per ongeluk verf aanbrengt op een oppervlak dat u niet wil schilderen.

lakwerk voor deuren en ramen

Lakwerk

Behalve uw schilderwerken kan u een schildersbedrijf tevens inschakelen voor het lakken van uw ramen en deuren. Hierbij gaat een schilder als volgt te werk: allereerst maakt de schilder uw houten deuren of ramen goed schoon en alle oppervlakten die niet geschilderd moeten worden plakt hij zorgvuldig af. Hierna brengt de schilder eerst de grondverf aan. De grondverf zorgt ervoor dat de verflaag beter zal hechten. Na het drogen van deze grondlaag zal de vakman het oppervlak licht opschuren. Hierna brengt hij de eerste laklaag aan. Voor een optimaal effect zal de schilder nog een tweede laklaag aanbrengen. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat.

plafond en muren spuiten

Spuitschilderwerken

Zoals wij eerder al schreven kiezen steeds meer mensen voor spuitwerken. U kunt uw houten meubels laten spuiten, maar ook het spuiten van uw wanden of plafonds behoort tot de mogelijkheden. Hierbij is het belangrijk dat alles in huis goed is afgeplakt. Meestal is spuiten een stuk voordeliger dan schilderwerk. Dat heeft te maken met het feit dat schilderwerk arbeidsintensiever is. Spuitwerk is sneller aangebracht, en daardoor liggen de arbeidskosten lager. U heeft doorgaans de keuze uit verschillende soorten spuitwerk. In Vilvoorde kiezen de meeste klanten voor spackspuitwerk, latexverf of dun pleisterwerk.

Deuren en ramen schilderen

Tot een aantal jaar terug werden de meeste deuren en ramen nog van hout gemaakt. Dit betekent dat er bij de meeste woningen in Vilvoorde regelmatig onderhoud moet worden gepleegd aan de ramen en deuren. Zo zult u de deuren periodiek moeten bijwerken en controleren op eventuele beschadigingen. Wij adviseren om minimaal eens in de vijf jaar het houtwerk aan de buitenzijde van uw huis te controleren en onderhouden. Hebt u geen behoefte om dit onderhoud regelmatig toe te passen? Schakel dan een schilder uit ons netwerk in, of kies ervoor om nieuwe ramen en deuren van PVC of een ander materiaal te laten plaatsen. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.

Meubels verven

Veel van onze klanten uit Vilvoorde stellen de vraag of het mogelijk is om met een beperkt budget de sfeer in de woonkamer of slaapkamer te wijzigen. Dit is zeker een optie. De gemakkelijkste keuze is het schilderen van het plafond of de muur in een andere kleur. Wanneer dit geen optie is, of als u dit te hoge prijzen vindt hebben, kunt u overwegen om een deel van de meubels een ander kleurtje te geven. Door ruwhouten meubels te witten of beitsen creëert u een heel andere look tegen een lage prijs. Het is tevens een optie om de meubels te lakken of te beitsen. Een schilder uit een schildersbedrijf uit ons netwerk kan beiden technieken vakkundig voor u toepassen. Uw meubels zijn bij ons in uitstekende handen.

Al uw schilderwerken, snel en voordelig!

Vergelijk offertes van schilders uit ons netwerk en profiteer van de scherpste prijzen!

Vrijblijvende offertes

Schouw schilderen

Bent u bezig met de renovatie van uw huis, en hebt u een schouw laten bouwen? Dan is het een optie om deze te verven, zodat de schouw past binnen de rest van het interieur. Het kleuren van een schouw is aan een aantal voorwaarden en regels gebonden. Zo dient het cement minimaal een maand hebben kunnen uitharden, en is het van groot belang om de schouw eerst stofvrij te maken. Komt er roet door de grondlaag van de schouw heen? Dan moet een tussenlaag worden aangebracht, die lijnen in de verf voorkomen. Bij een schilderwerken expert vraagt u gemakkelijk tips en advies voor het aanpakken van de schouw.

De trap laten schilderen

Na verloop van tijd zal veel houtwerk slijten, onder meer bij een houten trap. Door veelvuldig gebruik kunnen de traptreden verslijten, en zal ook de verflaag afbladeren. Bent u van plan om de trap opnieuw te verven, lakken of van een ander kleurtje te voorzien? Maak dan gebruik van de tips van de schilders uit ons netwerk in Vilvoorde. Deze schilders adviseren u bijvoorbeeld om altijd de traptreden om en om te behandelen. Zo kunt u tijdens de klus nog steeds de trap blijven gebruiken. Bij menig schildersbedrijf is bovendien snel drogende verf verkrijgbaar. Bent u begonnen met het bijwerken van de trap, maar wil het niet lukken? Onze schilderwerken experts helpen u graag.

hal laten schilderen Vilvoorde

Hal schilderen

De hal is de binnenkomer van uw woning, en het eerste wat uw bezoekers zien. Als u een goede indruk wilt maken, is het van belang dat uw hal is voorzien van professioneel schilderwerk. Met de juiste kleur kan u bovendien het ruimtelijk inzicht beïnvloeden. Heeft u een smalle en lange gang waar weinig daglicht aanwezig is? Met de juiste kleuren laat u de hal een stuk groter lijken. Laat de achterste muur bijvoorbeeld in een donkere kleur schilderen, hierdoor laat u de hal korter en breder doen lijken. Bij een hoge en smalle hal raden wij u aan om de langste muren in een lichtere kleur te schilderen dan de korte muren.

keuken opnieuw schilderen Vilvoorde

De keuken een nieuw kleurtje

Weet u hoe vaak u in de keuken komt? De keuken is één van de ruimtes in huis die dagelijks minimaal 15 keer door uzelf en uw huisgenoten wordt gebruikt. Het is daarom belangrijk dat de keuken een prettige sfeer heeft. Wilt u de keuken van een nieuw kleurtje voorzien? Bedenk dan op voorhand goed welke sfeer u in de keuken wilt creëren. Door het toepassen van mediterrane kleuren als terracotta en mosgroen zorgt u voor een warme maar enigszins donkere uitstraling wanneer er weinig ramen in de keuken zitten. Door te kiezen voor mintgroen of lichtgeel zorgt u voor een frisse en op het oog meer open ruimte. Vraag één van onze schilders desgewenst om advies op maat.

Een frisse kleur voor de badkamer

De badkamer is evenals de keuken een plek waar door iedereen meerdere keren per dag gebruik van wordt gemaakt. Voor een aangenaam gebruik van de badkamer is het dus belangrijk dat de verf er netjes uitziet en dat er geen schimmels en vochtplekken op de muren staan. Het verven van de muren van de badkamer kan het beste met een speciale verfsoort die bestand is tegen vochtige ruimtes. Een schilderwerken expert uit Vilvoorde kan u van de benodigde informatie voorzien over de geschikte verfsoorten uit het assortiment. Creëer een hygiënisch gevoel in de badkamer door te kiezen voor een frisse en lichte tint. Zo zijn lichtgroen en lichtblauw uitstekende kleurkeuzes.

Woonkamer schilderen

Eén van de klussen waarvoor steeds minder vaak een schilder wordt ingeschakeld is het verven van de muren van de living. Voor het aanpakken van het plafond heeft men echter het liefst nog wel de ondersteuning van de schilders van een erkend schildersbedrijf uit Vilvoorde. Schakelt u een schilder in voor het bijwerken van het plafond van de living? Overweeg dan om deze direct de hele woonkamer te laten schilderen. Zo hoeft u zelf geen tijd voor het schilderwerk vrij te maken,en weet u zeker dat u nog lange tijd geniet van de sfeer in de woonkamer. Desgewenst kunnen wij ook het pleisterwerk overschilderen.

Kelder schilderen

Gebruikt u de kelder als slaapruimte of speelkamer voor de kinderen? Dan is het naast een goede ventilatie van groot belang dat u zorgt voor een goede schimmelwerende verflaag. Zo is het een optie om de muren en het plafond schimmelvrij te sausen. De speciale verfsoort die onze schilders hiervoor gebruiken is niet bij elke bouwmarkt in Vilvoorde verkrijgbaar. Wilt u zelf aan de slag met het verven van de kelder? Laat u dan op voorhand goed informeren. Voor welke soort schimmelvrije verf u echter ook kiest, wij garanderen dat dit schimmels en andere vochtproblemen adequaat zal tegenhouden, en het leefklimaat zal bevorderen.

schilders voor de kelder

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk heeft, net als binnenschilderwerk, twee belangrijke functies: het verbetert de uitstraling en het dient ter bescherming van het houtwerk. Deze bescherming is buitenshuis nog belangrijker dan binnen, omdat het houtwerk buiten continu blootgesteld wordt aan de weersomstandigheden. Omdat hout een natuurproduct is, wordt het aangetast door vocht. Dit heeft een slechtere isolatiewaarde als gevolg. Het schilderwerk dient bij buitenschilderwerken dus als een laag bescherming. Het is daarom belangrijk om het buitenschilderwerk regelmatig te onderhouden, zodat u profiteert van de beste bescherming. Een schilder uit Vilvoorde kan u informeren over het onderhouden van uw buitenschilderwerk.

buitenschilderwerk door schildersbedrijf Vilvoorde
Schilder voor buitenschilderwerk

Gevel schilderen

Naast het schilderen van muren en het plafond binnenshuis, en het bijwerken van de ramen en deuren aan de buitenzijde, is ook het verven van de gevel onderdeel van de schilderwerken die de professionals van ons schildersbedrijf in Vilvoorde kunnen uitvoeren. Het aanpassen van de gevel is een klus die zeer veel tijd en moeite vraagt, en die u dan ook het beste kunt overlaten aan een ervaren schilder. Deze zal zorgen voor de juiste materialen en gereedschappen, zodat u nergens meer naar hoeft om te zien. U bepaalt de kleur en het design, en onze schilders zorgen ervoor dat uw gevel er al snel weer als nieuw uitziet. Neem snel contact met ons op en ontvang vrijblijvende offertes.

Dakgoten schilderen

De dakgoten zorgen voor het hemelwaterafvoer bij uw huis. Om zeker te zijn van een goed hemelwaterafvoer is het belangrijk dat u de dakgoten regelmatig onderhoudt. Zo moet u ze jaarlijks reinigen en ontstoppen, en is tevens een controle op eventuele scheurtjes in het materiaal van belang. Wilt u tevens de buitenzijde van de goten bijwerken? Dan is het bij de meeste dakgoten een optie om deze te schilderen, of anderzijds van een coating te voorzien. Bij zink is het bijvoorbeeld mogelijk om de goot te bewerken met zinkvernieuwer, die ervoor zorgt dat de levensduur van de dakgoot verlengd wordt. Dankzij goed onderhoud zullen uw dakgoten jaren langer meegaan.

garagedeur schilderen

Garagedeur schilderen

Door de invloed van weer en wind kan het voorkomen dat uw garagedeur verbleekt. Ook kleine beschadigingen kunnen snel optreden. Het renoveren van de garagedeur is een klus die u kunt overlaten aan een erkend schilderwerken expert uit Vilvoorde, maar ook zelf afhandelen. Bij een metalen garagedeur moet u echter een extra handeling uitvoeren die bij een houten deur niet nodig is. Dit komt doordat de meeste verfsoorten niet direct hechten aan het metalen oppervlak. De oplossing is om een speciale primer op de garagedeur aan te brengen. Deze grondlaag zorgt voor een goede hechting en voorkomt dat de verflaag er na korte tijd weer afbladdert. Bij menig schilder is een dergelijke primer tegen aantrekkelijke prijzen te koop.

tuinhuis laten verven

Tuinhuis verven

Vrijwel elk tuinhuis bevat wel een onderdeel van hout, daarnaast bestaat er menig tuinhuis dat volledig van houten planken is gemaakt. Om zeker te zijn van het behoud van het tuinhuis, adviseren wij om eens in de vijf jaar een erkend schilder uit ons schildersbedrijf in Vilvoorde in te schakelen voor het schuren en schilderen van het tuinhuis. Daarnaast is het noodzakelijk om zelf jaarlijks alle delen bij langs te gaan, en deze te controleren op houtrot. Houtrot ontstaat wanneer onbewerkt hout in aanraking komt met de weersinvloeden. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer een verflaag bladert. Hulp inschakelen? Vergelijk vrijblijvend meerdere offertes en bespaar op uw investering.

Schutting verven

Wij gaven hierboven al aan dat er verschillende schilderwerken voor buitenshuis bestaan, zoals het onderhoud van de ramen, deuren en gevel. Onze schilders helpen u echter niet alleen graag bij het onderhouden van de woononderdelen die aan het huis vastzitten, ook diverse tuinonderdelen kunnen regelmatig wel een schilderbeurt gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de schutting of een tuinhuis. Het verven van de schutting is niet ingewikkeld, maar dient wel eens in de vijf jaar te gebeuren voor het behoud van de kwaliteit van het materiaal. Vindt u het niet mooi als uw schutting een felle kleur krijgt? Overweeg dan om deze te laten lakken.

Houtrot herstellen

Bent u erachter gekomen dat er op een bepaalde plek bij de ramen een deel van het hout is aangetast door houtrot? Dan is het zaak om direct te handelen. Voor het herstellen van houtrot heeft u niet perse de hulp van één van onze schilders uit Vilvoorde nodig, maar u moet wel nauwkeurig kunnen werken. Start de klus met het verwijderen van het aangetaste houtwerk. Snij altijd een centimeter meer weg dan u nodig acht, zo weet u zeker dat de houtrot niet terugkeert. Brengt vervolgens een laagje houtrotstopmiddel aan, en vul het raamkozijn met houtvuller. Daarna dient u het hele oppervlak te verven.

schilderstechnieken voor plafond en muren

Schildertechnieken

Wie spreekt over een schildertechniek, heeft het over de technische middelen en methoden die worden gebruikt om een muurschildering of schilderij te maken. Schildertechnieken kunnen daarom onderverdeeld worden in verschillende categorieën, zowel op basis van de gebruikte verfsoort als de manier waarop een kunstenaar de verf aanbrengt. Hoewel er over het algemeen wordt gesproken over schildertechnieken in de kunst, is de term ook toe te passen op de diverse schilderwerken. Een voorbeeld is het kaleien van muren. Bij deze techniek borstelen wij een dunne laag kalkpleister op de buitenmuur, waarna deze geverfd kan worden. Een schilder uit ons netwerk in Vilvoorde helpt u graag.

diverse verfkleuren van schilder

Verfkleuren

Wanneer u één van de schilderwerken laat uitvoeren door een ervaren schilder, dan hoeft u vrijwel nergens aandacht aan te besteden. U moet echter wel aangeven welke verfkleur aangebracht moet worden. Maak daarvoor gebruik van de diverse kleurstalen die u bij een bouwmarkt kunt kopen. Houd er dan wel rekening mee dat de meeste kleurstalen een iets lichtere kleur geven dan de daadwerkelijke tint. Vraag eventueel om een test potje, zodat u zeker weet dat het plafond of de muur niet opeens helder geel is, terwijl lichtgeel de bedoeling was. De schilders uit ons schildersbedrijf helpen u met alle plezier.

Kleuradvies

Zoals wij al eerder lieten doorschemeren, is de juiste kleur in huis cruciaal. Hiermee kunt u het ruimtelijke gevoel enorm beïnvloeden. Bovendien verkleint een zorgvuldige kleurenkeuze de kans dat u de kleuren na een jaar alweer zat bent. De schilders uit ons netwerk hebben zoveel ervaring dat zij u kunnen voorzien van een persoonlijk kleuradvies. Wilt u een kleine ruimte groter doen lijken? Schilder het plafond dan in dezelfde kleuren als de muren. Wilt u de ruimte juist langer of breder doen lijken? Kies dan een accentkleur voor één van uw muren. Wist u trouwens dat de kleurkeuze tevens effect heeft op de sfeer en op uw humeur?

Winterschilder

Een laatste tip die wij u willen geven op het gebied van de schilderwerken is de inzet van een winterschilder. Zoals u weet werken wij samen met vele schilders vanuit het hele land. Een aantal van deze schilders werkt ook in de wintermaanden aan klussen buitenshuis. Dit noemen wij een winterschilder. Wanneer u ervoor kiest om een winterschilder in te schakelen voor het schilderwerk buitenshuis, dan profiteert u gegarandeerd van aantrekkelijke prijzen voor het werk. Het nadeel van een winterschilder uit Vilvoorde is dat deze langer bezig is met de klus, en dat het werk soms vertraagd wordt door de invloeden van weer en wind.

onderhoud schilderwerk

Schilderwerk onderhouden

Zoals wij al eerder beschreven zult u schilderwerk regelmatig moeten onderhouden, zeker in het geval van buitenschilderwerk. In dit geval dient de verf als beschermlaag tegen neerslag. Als deze niet intact is dan heeft dit negatieve gevolgen voor de structuur van uw ramen of deuren. Als het hout door vochtproblemen gaat rotten liggen de kosten een stuk hoger dan wanneer u uw schilderwerk preventief laat herstellen. Er zijn een aantal manieren waarop u het schilderwerk zelf kan onderhouden. Maak het allereerst regelmatig schoon, zodat de kans op beschadigingen klein is. Controleer het daarnaast regelmatig op beschadigingen. Wanneer u kleine scheurtjes of blaasjes tegenkomt is het wellicht tijd om een erkend schilder in te schakelen.

schilder offerte Vilvoorde

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u op zoek naar een erkend schildersbedrijf bij u in de regio? Hebt u een vraag over de prijzen van één van de vele schilderswerken? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het verven van het plafond of de keuken bij uw huis in Vilvoorde? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inschakelen van een professionele stukadoor? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de offertepagina. Wij zullen uw hulpvraag spoedig beantwoorden en u desgewenst een aantal vrijblijvende prijsopgaven toesturen van schilders uit de regio. Het is aan u om de offertes met elkaar te vergelijken, en zo te kiezen voor het schildersbedrijf dat bij u past!

Vrijblijvende offertes aanvragen

Het duurt maar 2 minuutjes.